SharpMinds

.NET developers

Een vaardig en toegewijd .NET developmentteam is essentieel voor het succes van je softwareprojecten. Een team dat de vele tools en bibliotheken, de cross-platform mogelijkheden, integratie met ontwikkelingsomgevingen en de moderne en modulaire architectuur goed begrijpt stelt jou in staat tot efficiënte development waardoor software sneller kan worden gebouwd en de time-to-market kan worden versneld. Met onze expertise in .NET development, kunnen wij jouw organisatie voorzien van de juiste .NET developers die zich naadloos integreren in jouw team en projecten.

Waarom kiezen voor nearshoring van .NET developers?

Gecertificeerde .NET developers met up-to-date kennis van .NET
Mogelijkheid om snel te kunnen starten
Klein tijdsverschil met je .NET developers = snel schakelen
Makkelijk om op- of af te schalen
Vakbekwame en gedreven medewerkers
De software is jouw eigendom

De juiste .NET developer voor de juiste opdracht

We begrijpen dat het vinden van de juiste .NET developers een uitdaging kan zijn. Daarom gaan we graag met jouw organisatie in gesprek om erachter te komen welk type .NET developers jullie nodig hebben. Bij ons kun je terecht voor junior, medior of senior .NET programmeurs, testers en designers.

Wij geloven in een goede match tussen het huidige development team en de nieuwe .NET developer(s). Daarom focussen we ons tijdens het werven op soft en hard skills. Zo kunnen wij een passende match garanderen waarbij de developer niet alleen de juiste kennis en ervaring heeft, maar ook goed in jullie bedrijfscultuur past.

Naast .NET developers kun je bij ons ook terecht voor onder meer C# developers, C++ developers, Python developers en React developers.

Waarom .NET developers inhuren via SharpMinds?

Toegang tot een grotere talentenpool

De Nederlandse arbeidsmarkt is verzadigd. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te werven in Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne. Zo vergroten wij jouw zoekgebied en de kans om de geschikte .NET developer te vinden.

17 Jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated developmentteams. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Door ons HR- en wervingsproces zorgen wij ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan HR-werkzaamheden en verminderen we de kans op een slechte match en omzetverlies.

We kennen de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen .NET developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

HR-ontzorging en extra voordelen

Wij recruiten en screenen niet alleen, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de developers en jullie als klant. Zo zorgen zij onder andere ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, goede werkplekken geven, leuke uitjes organiseren… en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kortom, kies voor SharpMinds voor het vinden van de juiste .NET developer voor jouw organisatie.

.NET developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven wij altijd naar een langdurige samenwerking. Door de developers een fijne en uitdagende werkplek te bieden zullen zij niet alleen langer blijven werken voor een bedrijf, maar ook beter presteren. Een win-win die wij graag zien. Hieronder lees je onze succesvolle werkwijze:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Bij onze eerste kennismaking ligt de focus op het onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie vraagstuk en organisatie. We zullen hierbij rekening houden met jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en vereisten die hierbij komen kijken.

Teamprofiel

Indien het inschakelen van remote .NET developers de juiste oplossing is voor jullie vraagstuk, zal er een technische meeting worden georganiseerd. Tijdens deze meeting zal het huidige ontwikkelingsteam worden besproken en worden beoordeeld welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de .NET developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Eens aangenomen, volgt de kandidaat de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een een adviserende bieden, mocht dat nodig zijn.