SharpMinds

React developers

Zet je met jouw business volledig in op een single page applicatie die zich richt op optimale gebruikservaring en snelheid? Dan is de kans groot dat jouw applicatie in React gebouwd wordt. Het is ook niet zo gek dat deze open source library populair is. Het stelt developers in staat om vrij te kiezen welke onderdelen belangrijk zijn voor de webapplicatie en welke er niet toe doen. Daarnaast worden webapplicaties verschrikkelijk snel door de Virtual DOM, wordt development flexibeler doordat apps gemakkelijk zijn uit te breiden en is het extreem gebruiksvriendelijk. Het maakt niet uit hoe ingewikkeld React developers het maken. Zelfs de meest geavanceerde applicaties zijn zeer begrijpelijk. 

Waarom kiezen voor nearshoring van React developers?

Gecertificeerde React developers met alle actuele kennis
Mogelijkheid om snel te kunnen starten
Dedicated developers die echt onderdeel worden van jouw team
Directe aansturing van de developers
De software is en blijft jouw eigendom

Snel aan de slag met React developers?

Overtuigt in de kracht van React, maar handen te kort in de ontwikkeling? Goed dat we je hier treffen. Bij SharpMinds bouwden wij de afgelopen jaren een netwerk op vol React developers. Dit netwerk bouwen wij binnen nearshore outsourcing op. Wij zijn ervan overtuigd dat er ook buiten de Nederlandse landsgrenzen veel talent bevindt. Met nearshore outsourcing haal je deze op een eenvoudige manier naar jouw werkvloer. Je besteedt je React development hierbij uit naar relatief dichtbijgelegen landen. Bij SharpMinds hebben wij locaties in Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne

Zoek jij dus gedegen developers die hun hand niet omdraaien voor jouw React development uitdaging? Wij vinden binnen React developers die kunnen integreren binnen jouw team en projecten.

Waarom React developers inhuren via SharpMinds?

Meer dan 17 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we uitgebreide expertise opgebouwd in het opzetten van toegewijde externe ontwikkelingsteams. We zijn zeer bedreven in het werven van React ontwikkelaars en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Ons zorgvuldige HR- en wervingsproces bespaart jou kostbare tijd en minimaliseert het risico op ongeschikte matches en omzetverlies.

Bijkomende voordelen van SharpMinds

Wij recruiten en screenen niet alleen jouw nieuwe React developer, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de developers en jullie als klant. Zo zorgen zij onder andere ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, het geven van goede werkplekken en leuke bijkomende uitjes met uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Buiten begrensde paden

De Nederlandse arbeidsmarkt is verzadigd. Daarom bieden wij de mogelijkheid om React developers te werven in bijvoorbeeld Portugal en Oekraïne. Zo vergroten wij jouw zoekgebied en de kans om de geschikte developer te vinden.

We kennen de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen React developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

React developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds staat een langdurige samenwerkingen centraal. We begrijpen dat het creëren van een prettige en uitdagende werkomgeving voor onze getalenteerde React developers niet alleen resulteert in een hogere retentie, maar ook in betere prestaties. Dit leidt tot een win-win situatie waar we naar streven. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste contact leggen we de nadruk op het grondig onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie specifieke vraagstuk en organisatie. We nemen daarbij jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en de bijbehorende vereisten in overweging.

Teamprofiel

Als het inzetten van externe React ontwikkelaars de juiste oplossing is voor jullie specifieke vraagstuk, organiseren we een technische vergadering. Tijdens deze vergadering bespreken we het huidige ontwikkelingsteam en beoordelen we welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de React developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Zodra de juiste kandidaat is aangenomen, volgt deze de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een adviserende rol bieden, mocht dat nodig zijn.