SharpMinds

HomeExpertisesJavascript

JavaScript developers

Ben jij vooral druk in de weer om webpagina’s interactief te maken of ontwikkel jij webapplicaties? Dan kan een JavaScript developer jou hierbij helpen. JavaScript is door zijn focus niet per se een programmeertaal, maar wordt vaker een scripttaal genoemd. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle voordelen van deze taal; zijn alom vertegenwoordigheid, asynchrone aard, rijke ecosysteem en integratie met HTML en CSS, is een kundige JavaScript developers nodig. Hiervoor ben je bij SharpMinds aan het juiste adres. Onze manier van werken biedt veel voordelen. Die leggen we je hieronder graag voor. 

Waarom kiezen voor SharpMinds manier van JavaScript developers?

Gecertificeerde JavaScript developers met up-to-date kennis
Makkelijk om op- of af te schalen
Klein tijdsverschil met je JavaScript developers = snel schakelen
Directe aansturing van developers die dedicated voor jou werken
Makkelijk om op- of af te schalen
De software is jouw eigendom

Tekort aan JavaScript developers: lossen wij op

Zodra jij op zoek bent naar een JavaScript developer, zul je merken dat de vraag hiernaar groot is. Lukt het je niet om op de korte termijn de juiste developer aan het werk te zetten? Dan helpt SharpMinds daar heel graag bij. Bij ons kun jij namelijk developers inhuren. Deze developers werken op afstand aan jouw JavaScript vraagstukken. Onze rol? Wij nemen het hele HR-gedeelte voor jou uit handen. 

Maak direct een afspraak om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Hoe SharpMinds jouw JavaScript developer vindt

Bij SharpMinds regelen wij breed inzetbare developers: van JavaScript tot Python developers of C#-developers. Wij zijn er hierin overtuigd dat er ook buiten de Nederlandse landsgrenzen veel talent rondloopt. Met nearshore outsourcing haal je deze op een eenvoudige manier naar jouw project. Wij besteden jouw JavaScript development hierbij uit naar relatief dichtbijgelegen landen. Bij SharpMinds hebben wij locaties in Portugal, Oekraïne en Bosnië Herzegovina. Deze manier van outsourcing biedt veel voordelen! Door een remote JavaScript development team op te zetten, kun jij jouw capaciteit snel uitbreiden met een team dat dedicated werkt voor jou. Wij hebben niemand op de bank zitten en zoeken specifiek naar het profiel dat jullie nodig hebben. Zo vinden wij iemand die echt bij jullie past en onderdeel wordt van jullie bedrijf. 

Kies voor SharpMinds vanwege:

Onze meer dan 17 jaar ervaring

Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we een diepgaande expertise ontwikkeld in het opzetten van toegewijde externe ontwikkelingsteams. We zijn zeer bekwaam in het werven van JavaScript ontwikkelaars en kunnen jouw organisatie volledig ontlasten op het gebied van HR. Met ons grondige HR- en wervingsproces kun je kostbare tijd besparen en minimaliseren we het risico op mismatches en omzetverlies.

Extra voordelen naast HR-ontzorging

Wij recruiten en screenen niet alleen jouw nieuwe JavaScript developer, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de JavaScript developers en jullie als klant. Zo zorgen zij onder andere ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, het geven van goede werkplekken en leuke bijkomende uitjes met uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kennis van de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen al onze JavaScript developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

Javascript developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven we naar langdurige samenwerkingen. Door een prettige en uitdagende werkomgeving te bieden aan onze JavaScript developers, realiseren we niet alleen een hogere retentie, maar ook betere prestaties. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

De eerste kennismaking is erop gericht om te ontdekken of onze oplossing van remote development bij jullie vraagstuk, maar ook bij jullie organisatie past. Hierbij wordt er gekeken naar waar jullie nu staan qua ontwikkeling, waar jullie naartoe willen en welke eisen hierbij worden gesteld.

Teamprofiel

Als het inzetten van remote developers de oplossing voor jullie vraagstuk blijkt te zijn, dan wordt er een technische meeting ingepland. In deze meeting wordt jullie huidige development team besproken en wordt bekeken met welke profielen deze moet worden aangevuld. Welke hard en soft skills moeten jullie remote software developers hebben? Enkel met deze informatie kunnen wij goed werven.

Werving & intake

Op basis van het teamprofiel en de vacature gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Zij worden eerst uitgenodigd voor een intake waarbij wordt gekeken of hun Engelse taalvaardigheid voldoende is, zij over de juiste softskills beschikken en of zij binnen jullie bedrijfscultuur passen. In het tweede gesprek doen ze een technische meeting met een van onze specialisten om te kijken of hun hard skills ook aansluiten op jullie wensen. Is er in onze ogen een match, dan worden de kandidaten aan jullie voorgesteld.

Sollicitatie

Nadat de kandidaten zijn gescreend door onze recruiters worden zij aan je voorgesteld. Op basis van de profielen kun jij zelf bepalen wie je uitnodigt voor een gesprek. Hierna kan de kandidaat jullie eigen reguliere sollicitatieprocedure doorlopen.

Onboarding

De kandidaat volgt jullie eigen onboardingsprocedure. Echter, met onze ervaring denken wij graag mee en bieden wij de helpende hand mocht dat nodig zijn.