SharpMinds

HomeExpertisesMicrosoft Azure

Microsoft Azure developers

Microsoft Azure is een cloud computing-platform en een reeks services die door Microsoft worden aangeboden voor het bouwen, implementeren en beheren van verschillende applicaties en services. Azure biedt een breed scala aan cloudservices, zoals infrastructuur en platform as a service, containers en Kubernetes, Azure DevOps Services, maar word vooral veel gebruikt voor hybride cloudimplementaties, dankzij de integratie met on-premises Microsoft-infrastructuur. Om er echt zeker van te zijn dat jouw cloudgebaseerde applicaties gebruik maken van de voordelen van de cloudarchitectuur heb je een Azure developer nodig die code schrijft, ontwerpt en implementeert op de Azure infrastructuur.

Ons team van experts kan jouw organisatie voorzien de juiste Azure developer. Of je nu ondersteuning nodig hebt bij het hosten van jouw website tot het uitvoeren van complexe, data-intensieve applicaties. Wij vinden de juiste match die naadloos integreert in jouw team en projecten. Dit alles doen wij door middel van een nearshore outsourcing model.Benieuwd naar de voordelen hiervan?

Waarom kiezen voor nearshoring

Snelle toegang tot Azure developers met actuele kennis
Maximaal één uur tijdsverschil, wat real-time communicatie en probleemoplossing mogelijk maakt
Dedicated developers die jij rechtstreeks aanstuurt
Vergroot de diversiteit binnen jouw ontwikkelingsteam
Jij behoudt het eigendom van de software

Ontdek de perfecte match in Azure development

Het vinden van geschikte Azure developers kan uitdagend zijn, maar maak je geen zorgen! Wij zijn er om jouw organisatie te helpen bij het vinden van de Azure developer die je nodig hebt. Wij vinden de perfecte match voor jou. Wist je dat wij ook ondersteunen in developers met vaardigheden verenigbaar met het Azure platform zoals .NET, Python, Java, PHP of Node.JS.

Bij ons draait alles om de harmonie tussen jouw bestaande ontwikkelingsteam en de nieuwe Azure developer(s). We letten niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op soft skills om ervoor te zorgen dat de developer perfect in jullie bedrijfscultuur past.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de wereld van Azure ontwikkeling met ons. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste developers aan boord hebt voor jouw projecten.

Waarom kiezen voor SharpMinds?

Toegang tot een uitgebreid talentnetwerk

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft haar limiet bereikt. Wij bieden de mogelijkheid om in Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne te zoeken. Hierdoor vergroten we jouw zoekbereik en de kans om de perfecte Azure developer te vinden. Dit stelt je in staat om alle benodigde talenten aan te trekken en jouw projecten naar een hoger niveau te tillen!

Bijna twee decennia aan ervaring

Met bijna twintig jaar ervaring hebben wij uitgebreide expertise opgebouwd in het opzetten van externe dedicated ontwikkelingsteams. We weten precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op HR-gebied. Wij besparen jouw tijd in het HR en recruitment proces en verkleinen het risico op een verkeerde match en omzetverlies.

Vertrouwd met de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons uitsluitend op nearshore-oplossingen en bedienen uitsluitend Nederlandse techbedrijven. We begrijpen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen Azure-ontwikkelaars vooraf om te waarborgen dat ze passen bij de bedrijfscultuur. Bovendien werken we altijd met toegewijde developers. Alleen dan kunnen zij echt integreren binnen jouw organisatie en aansluiten op jouw huidige team.

HR-ondersteuning en extra voordelen

Bij een partnerschap met SharpMinds werk je samen met een Project Manager ter plaatse. Hij of zij fungeert als jullie ogen en oren op afstand. Ons werk omvat niet alleen werving en screening van kandidaten, maar ook de planning van tussentijdse evaluaties en het welzijn van de ontwikkelaars en jou als klant. Hoe zorgen we voor dit welzijn? Onder andere door ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, comfortabele werkplekken, leuke teamuitjes en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Azure developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds leggen we de nadruk op langdurige samenwerkingen. We streven naar het leveren van hoogwaardige kennis aan onze klanten en deze kennis te behouden. Door onze Azure developers een prettige en uitdagende werkomgeving te bieden, realiseren we naast een betere retentie ook betere prestaties. Ook voor de developers zelf biedt dit meer zekerheid waardoor zij zich meer verbonden zullen voelen met jouw organisatie en project. In ons gehele proces staat deze samenwerking daarom centraal. Hieronder vind je een overzicht van onze effectieve aanpak en hoe wij dit waarborgen.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Bij onze eerste ontmoeting is het hoofddoel om de geschiktheid van onze oplossing voor jullie vraagstuk en organisatie te onderzoeken. We houden rekening met jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en de bijbehorende vereisten.

Teamprofiel

Als het inzetten van externe Azure developers de juiste oplossing is voor jullie vraagstuk, organiseren we een technische meeting. In dit gesprek bespreken we het huidige ontwikkelingsteam en beoordelen welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Op basis van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Deze kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarbij we beoordelen of ze beschikken over de benodigde soft skills en hard skills. Wat betreft soft skills, letten we bijvoorbeeld op hun fit binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Na de introductie van geschikte kandidaten is het aan jullie om te beslissen of een ontwikkelaar wordt aangenomen. Na de kennismaking kunnen jullie de kandidaten door jullie reguliere sollicitatieprocedure laten gaan.

Onboarding

Zodra een kandidaat is aangenomen, doorloopt deze de normale onboardingsprocedure. Als de ontwikkelaar voor jullie aan de slag gaat, hebben jullie de controle over de inhoud, maar onze projectmanagers staan klaar om op HR-gebied te ondersteunen en de samenwerking soepel te laten verlopen. Gedurende dit hele proces en de eerdere stappen, kunnen wij vanuit onze ervaring een adviserende rol bieden.