SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Portugal

SharpMinds Portugal

In de stad waar de zon altijd schijnt vind je vriendelijke inwoners, leuke straten, oude gebouwen, rooftops, uitkijkpunten op iedere straathoek en veel reizigers die nooit weg willen. Net zoals wij niet meer weg willen.

Laat je inspireren door het mooie en tech-savvy Lissabon

Wonen in Lissabon voelt als een eeuwige vakantie. Werken in Lissabon kan hetzelfde voelen. Met een grote internationale gemeenschap is het makkelijk om veel verschillende culturen te ontmoeten en hierdoor geïnspireerd te worden. Het is een top locatie voor digital nomads en s’werelds toonaangevende Tech conferentie, de Web Summit, vind hier jaarlijks plaats. Het hedendaagse Lissabon heeft een sterke tech community en is daardoor een uitstekende plek om remote developers te vinden om mee samen te werken, kennis uit te wisselen en samen plezier te maken.

Een combinatie van
work and pleasure

Ons kantoor in Lissabon is gevestigd waar de Web Summit ooit begon. In het centrum zijn de tech bedrijven in de historische panden gevestigd. Hier zijn wij bezig om van elkaar te leren en samen te groeien. Er zijn genoeg relevante evenementen, cursussen, meetups, maar wij zorgen er ook voor dat wij onze koffie met pastel de nata krijgen voor het ontbijt en delen imperiais in de zon tijdens happy  hour. Proost of zoals ze in Lissabon zeggen Saúde!

Maak kennis met ons team in Portugal

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Daphne Frühmann
🇵🇹 COO
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”