SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Portugal

SharpMinds Portugal

In de stad waar de zon altijd schijnt vind je vriendelijke inwoners, leuke straten, oude gebouwen, rooftops, uitkijkpunten op iedere straathoek en veel reizigers die nooit weg willen. Net zoals wij niet meer weg willen.

Waarom nearshoring naar Portugal?

Lissabon is een toplocatie geworden voor nearshoring van developers. Door een combinatie van een robuust tech-ecosysteem, een hoogopgeleide beroepsbevolking en ondersteunend overheidsbeleid is het uitgegroeid tot een echt tech-hub in Europa.

De groeiende tech branche van de stad wordt aangedreven door talrijke tech-hubs, incubators, grote techbedrijven en evenementen zoals Web Summit. Niet alleen trekt dit talent van over de hele wereld aan, ook het onderwijssysteem van Portugal zorgt voor een constante stroom van gekwalificeerde afgestudeerden die vloeiend Engels spreken en goed op de hoogte zijn van moderne technologieën. Ten slotte ondersteunt de Portugese overheid de tech-industrie ook actief door middel van subsidies voor innovatie en initiatieven gericht op het verbeteren van de digitale infrastructuur.

Lissabon heeft een uitstekend klimaat voor de tech-industrie en het daadwerkelijke klimaat is ook aangenaam. De strategische ligging binnen Europa zorgt voor naadloze bedrijfsvoering en toegang tot een brede markt.

Wil jij ook ontwikkelen vanuit een omgeving die wereldwijd talent aantrekt en innovatie stimuleert? Neem direct contact op.

Laat je inspireren door het mooie en tech-savvy Lissabon

Wonen in Lissabon voelt als een eeuwige vakantie. Werken in Lissabon kan hetzelfde voelen. Met een grote internationale gemeenschap is het makkelijk om veel verschillende culturen te ontmoeten en hierdoor geïnspireerd te worden. Het is een top locatie voor digital nomads en s’werelds toonaangevende Tech conferentie, de Web Summit, vind hier jaarlijks plaats. Het hedendaagse Lissabon heeft een sterke tech community en is daardoor een uitstekende plek om remote developers te vinden om mee samen te werken, kennis uit te wisselen en samen plezier te maken.

Een combinatie van
work and pleasure

Ons kantoor in Lissabon is gevestigd waar de Web Summit ooit begon. In het centrum zijn de tech bedrijven in de historische panden gevestigd. Hier zijn wij bezig om van elkaar te leren en samen te groeien. Er zijn genoeg relevante evenementen, cursussen, meetups, maar wij zorgen er ook voor dat wij onze koffie met pastel de nata krijgen voor het ontbijt en delen imperiais in de zon tijdens happy  hour. Proost of zoals ze in Lissabon zeggen Saúde!

Maak kennis met ons team in Portugal

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Daphne Frühmann
🇵🇹 COO
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”