SharpMinds

GO developers

Ben jij opzoek naar Go developers? Dan ben je bij SharpMinds aan het juiste adres. Go, ook bekend als Golang, is een moderne taal ontworpen voor efficiënte en gelijktijdige programmering. De programmeertaal is ontwikkeld uit frustratie die de developers van Google hadden met bestaande programmeertalen. Ze miste een goede programmeertaal die zowel simpel, betrouwbaar als efficiënt is. Ondanks dat Go nog relatief jong is vinden wij developers die de eenvoud en snelheid van Go benutten voor optimale prestaties en onderhoudbare code. Benieuwd hoe wij dit doen?

Waarom kiezen voor nearshoring van Go developers?

Jouw Go developer kan snel starten
Kies voor gecertificeerde developers met up-to-date kennis
Soepele communicatie met developers door een klein tijdsverschil
Makkelijk om op- of af te schalen
De software is jouw eigendom

Hoe SharpMinds jouw ideale GO developer vindt?

De Go developers die SharpMinds in haar netwerk heeft, stellen je in staat om de best mogelijke software-oplossing te ontwikkelen. Door te kiezen voor nearshore outsourcing kijken wij verder dan nationale grenzen. Zo vergroten we ons zoekgebied naar Portugal, Bosnie Herzegovina en Oekraïne. Met een groter zoekgebied vergroot je ook de kans op een match.

Bij SharpMinds geloven wij in langdurige samenwerkingen. Hoe beter een developer bij jouw bedrijf en project past, hoe groter de kans dat ze lang blijven. Daarom screen wij in onze zoektocht naar geschikte kandidaten niet alleen op soft- en hard skills, maar kijken wij ook of iemand binnen jullie bedrijfscultuur past.

Ook nadat een developer aan de slag gaat blijven wij betrokken. Door onze HR ontzorging door middel van project managers zorgen wij erovor dat developers behouden blijven. Sommige developers werken al meer dan 10 jaar bij ons. Benieuwd hoe wij dit voor elkaar krijgen? Neem contact met ons op. 

Waarom Go developers inhuren via SharpMinds?

Bijna 20 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated developmentteams. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven van Go developers en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Door ons HR- en wervingsproces zorgen wij ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan HR-werkzaamheden en verminderen we de kans op een slechte match en omzetverlies.

Toegang tot een grotere talentenpool

Met nearshore outsourcing krijg je toegang tot talenten buiten de Nederlandse grens. Toch werken jouw developers op locaties met maximaal een uur tijdsverschil. Hierdoor kun je wel de hele dag door gemakkelijk communiceren met jouw developers.

Door te werken met toegewijde teams op een locatie kunnen de developers wel echt onderdeel worden van jouw bedrijf en ontwikkelteam. Hierdoor kunnen zij groeien en de best mogelijke bijdrage leveren.

We kennen de Nederlandse tech-markt

Onze focus ligt uitsluitend op nearshore-diensten en specifiek op Nederlandse techbedrijven. We hebben een diepgaand begrip van de Nederlandse werkcultuur en screenen Go developers vooraf om te beoordelen of ze goed passen bij de cultuur van een bedrijf.

Wij bieden gemoedsrust

Binnen SharpMinds werken wij met project managers. Ze zijn jouw contactpersoon en zorgen ervoor dat regelmatige evaluaties worden gepland. Je kunt project managers zien als jouw ogen en oren op afstand. Ze werken zowel aan de tevredenheid van de ontwikkelaars, als jou als klant. Zo ondersteunen ze de developers onder andere met Engelse lessen, een goede werkplek, uitstekende voordelen en organiseren ze leuke uitjes.

GO developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven wij altijd naar een langdurige samenwerking. Door de Go developers een fijne en uitdagende werkplek te bieden, zullen zij niet alleen langer blijven werken voor een bedrijf, maar ook beter presteren. Een win-win situatie die wij graag zien. Hieronder lees je onze succesvolle werkwijze:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste contact leggen we de nadruk op het grondig onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie specifieke vraagstuk en organisatie. We nemen daarbij jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en de bijbehorende vereisten in overweging.

Teamprofiel

Als het inzetten van externe Go developers de juiste oplossing is voor jullie specifieke vraagstuk, organiseren we een technische vergadering. Tijdens deze vergadering bespreken we het huidige ontwikkelingsteam en beoordelen we welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de Go developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten het reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Zodra de juiste kandidaat is aangenomen, volgt deze de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een adviserende rol bieden, mocht dit nodig zijn.