SharpMinds

AWS developers

Amazon Web Services (AWS) is een uitgebreid cloud computing-platform dat door Amazon wordt aangeboden. Binnen dit platform wordt een reeks services aangeboden voor het bouwen, implementeren en beheren van diverse applicaties en diensten. Zo bieden ze diensten aan als Amazon CloudFront en Amazon S3, maar Amazon wordt met name geprezen vanwege de geavanceerde mogelijkheden op het gebied van machine learning en AI-diensten. Om er zeker van te zijn dat je cloudgebaseerde applicaties volledig profiteren van de voordelen van de cloudarchitectuur, is een ervaren AWS developer essentieel. Zij schrijven, ontwerpen en implementeren code die naadloos draait op de AWS-infrastructuur.
Ons team van experts staat klaar om jouw organisatie te voorzien van de juiste AWS-developer, of je nu hulp nodig hebt bij het hosten van je website of bij het draaien van complexe, data-intensieve toepassingen. We vinden de perfecte match die naadloos integreert in jouw team en projecten. Hoe wij dit mogelijk maken? Met ons nearshore outsourcing model. Wil je meer weten over de voordelen hiervan?

Waarom kiezen voor nearshoring

Snelle toegang tot AWS developers met actuele kennis
Real-time communicatie en probleemoplossing mogelijk door maximaal één uur tijdsverschil
Dedicated developers die jij rechtstreeks aanstuurt
Vergroting van de diversiteit binnen jouw ontwikkelingsteam
Jij behoudt het eigendom van de software

Ontdek de ideale match voor AWS-ontwikkeling

Het vinden van geschikte AWS developers kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen! Wij staan klaar om jouw organisatie te assisteren bij het vinden van de AWS developer die je nodig hebt. Wij vinden de perfecte match voor jou. Wist je dat we ook ondersteuning bieden voor ontwikkelaars met vaardigheden die compatibel zijn met het AWS-platform, zoals Python, Java, Node.JS, C#, Go, Swift en Kotlin?

Bij ons draait alles om de harmonie tussen jouw bestaande ontwikkelingsteam en de nieuwe AWS developer(s). We hechten niet alleen waarde aan technische bekwaamheden, maar ook aan soft skills, zodat de ontwikkelaar perfect in jullie bedrijfscultuur past.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de wereld van AWS-development met ons. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste developers aan boord haalt voor jouw projecten.

Waarom kiezen voor SharpMinds?

Toegang tot een uitgebreid talentennetwerk

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft haar capaciteit bereikt. Wij bieden de mogelijkheid om talenten te werven in Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne. Zo vergroot jouw zoekbereik en de kans op het vinden van de perfecte AWS developer. Hierdoor ben je in staat om alle benodigde vaardigheden aan te trekken en jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Bijna twee decennia aan ervaring

Met bijna twintig jaar ervaring hebben we uitgebreide expertise opgebouwd in het opzetten van externe dedicated ontwikkelingsteams. We begrijpen precies waar we op moeten letten tijdens het wervingsproces en kunnen jouw organisatie volledig ontlasten op het gebied van HR. Hierdoor besparen we je tijd in het HR- en wervingsproces en verminderen we het risico van een verkeerde match en omzetverlies.

Bekend met de Nederlandse tech-markt

We concentreren ons exclusief op nearshore-oplossingen en bedienen alleen Nederlandse techbedrijven. We hebben diepgaand begrip van de Nederlandse werkcultuur en screenen AWS developers vooraf om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de bedrijfscultuur. Bovendien werken wij altijd met toegewijde ontwikkelaars, zodat ze naadloos kunnen integreren in jouw organisatie en in lijn zijn met jouw huidige team.

HR-ondersteuning en extra voordelen

Als je met SharpMinds samenwerkt, werk je samen met een lokale Project Manager. Deze persoon fungeert als jullie ogen en oren op afstand. Ons werk omvat namelijk niet alleen het werven en screenen van kandidaten, maar ook het plannen van tussentijdse evaluaties en zorgen voor het welzijn van zowel de ontwikkelaars als jou als klant. Door onder andere Engelse lessen, comfortabele werkplekken, leuke teamuitjes en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan te bieden houden wij onze developers blij.

AWS developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!