SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Nederland

SharpMinds Nederland

Welkom bij SharpMinds Nederland! Vanuit ons mooie kantoor in Amersfoort staan we voor je klaar om het developmentteam van je dromen te vinden. Lees verder om meer te leren over onze vestiging en onze geschiedenis in software development.

Uit succes ontstaan in 2013

Ons Nederlandse kantoor van SharpMinds kent zijn oorsprong in 2013, en is ontstaan uit het succes van HelloFlex group. HelloFlex group is sinds 2000 toonaangevend leverancier van software voor de flexbranche. In 2008 ontstond de wens om het bestaande softwareproduct uit te breiden met een cloud platform: het huidige HelloFlex. Een ambitieus plan, waar extra developmentcapacitiet voor nodig was. 

Na een onsuccesvolle samenwerking met een Roemeense developmentpartij, werd de samenwerking gestart met een klein team remote developers in West-Oekraïne. Door het succes van HelloFlex groeide deze groep al snel uit tot een groot team met dedicate remote developers. Vanuit de overtuiging dat het succes van HelloFlex ook kan werken voor andere Nederlandse bedrijven, is SharpMinds in 2013 overgenomen door HelloFlex group. Sindsdien realiseren meerdere Nederlandse bedrijven hun developmentambities met onze remote teams.

Remote developmentteams leveren vanuit de keistad

SharpMinds Nederland is gevestigd in het Amersfoort, ook wel “de keistad” genoemd, in het midden van Nederland. Net buiten het schilderachtige historische centrum van deze stad, vind je ons kantoor in een hip en upcoming voormalig industriegebied. Omringd door creatieve ondernemers, lokale bierbrouwers en barbecuerestaurants, vinden we elke dag de inspiratie die nodig is om de juiste developers te vinden voor onze Nederlandse klanten. Een goed luisterend oor en best practices helpen ons om dit zo goed mogelijk te doen. En, niet te vergeten, ons unieke industriële pand, wat ooit eigendom was van NORIT. Ben je in de buurt? Voel je welkom en loop gerust eens binnen!

Maak kennis met ons team in Nederland

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lennaert Groen
🇳🇱 Co-Owner SharpMinds
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”