SharpMinds

HomeDisclaimer

Disclaimer

Door deze site te bezoeken, stemt u ermee in op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met het volgende:

  • De informatie op deze website is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel de informatie met grote zorg is samengesteld, geeft SharpMinds geen garanties over de juistheid hiervan. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 
  • De informatie op deze site is eigendom van SharpMinds en valt onder auteursrechtelijke bescherming.
  • De informatie mag worden gebruikt voor persoonlijke niet-commerciële doeleinden. De reproductie ervan voor andere soorten tekst, afbeeldingen of gegevens is verboden, zoals bepaald door het auteursrecht. Ook is het niet toegestaan de informatie op enigerlei wijze te wijzigen, de software te manipuleren, te vervalsen of het overige auteursrechtelijk beschermde materiaal op deze site te decompileren, te demonteren of anderszins onrechtmatig of voor commerciële doeleinden te gebruiken of te bewerken. Deze site kan computervirussen bevatten die kunnen worden overgedragen door het downloaden van informatie naar de computer van de websitebezoeker.
  • De website van SharpMinds bevat links naar andere websites. SharpMinds is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun inhoud of mogelijk obsceen, lasterlijk of anderszins onwettig materiaal op deze sites. De links impliceren geen enkele aanbeveling.
  • SharpMinds wijst alle verantwoordelijkheid af voor de gevolgen van de mogelijkheid dat enige partij gebruik maakt van informatie van bezoekers of verstrekt tijdens een bezoek aan deze website.
  • SharpMinds garandeert niet dat deze site foutloos en ononderbroken werkt. SharpMinds aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het mogelijk verlies van ervaring als direct of indirect gevolg van een bezoek aan deze site.