SharpMinds

C++ developers

Al enige tijd of met gezonde spoed op zoek naar C++ developers? Dan ben je bij SharpMinds aan het juiste adres. De C++ programmeertaal is een afstammeling van de C programmeertaal en wordt door professionals ook wel de ‘betere C’ genoemd. Het grote verschil met de C-programmeertaal? C++ is een multi-paradigmataal: hanteer (door elkaar) verschillende programmeerparadigma’s. Op zoek naar een stuk techniek waarbij eerdere concepten en ideeën kunnen worden aangevuld? Met de juiste C++ developers in huis kan dat. Middels nearshore outsourcing kijken wij naar talent buiten de landsgrenzen en hebben wij een enorm bereik. Hierdoor vinden wij daadkrachtig en snel zonder veel omkijken jouw C++ developer. Meer weten?

Waarom kiezen voor nearshoring van C++ developers?

Gecertificeerde C++ developers met alle actuele kennis
Snelle schakeling met jouw C++ developer door minimaal tijdsverschil
Developers die echt onderdeel worden van jouw bedrijf en team
Makkelijk om op- of af te schalen
De software is jouw eigendom

SharpMinds helpt snel bij C++ developers

De C++ developers die SharpMinds in haar netwerk heeft, stellen jou in staat om de best mogelijke softwareoplossing te ontwikkelen. Naast het bedenken en doorontwikkelen van software kunnen onze C++ developers zich ook over het onderhoud moeien. Zoek jij naar gedegen C++ ontwikkelaars? Bij nearshore outsourcing kijken wij buiten de landsgrenzen en hebben hierdoor een enorm bereik. Zo weten wij de juiste match te vinden. Als er een match is en een developer bij jullie aan de slag gaat zorgen wij er ook nog voor dat deze developer behouden blijft door jouw HR uit handen te nemen. Hoe we dit precies doen, dat leggen we je hieronder graag verder uit. 

Waarom kies jij voor nearshoring van C++ developers?

Bij SharpMinds regelen wij niet zomaar onze C++ developers. Met nearshore outsourcing betrek je deze op een eenvoudige manier op jouw werkvloer. Je besteedt je C++ development uit naar relatief dichtbijgelegen landen. Wij hebben locaties in Portugal, Bosnië en Herzegovina en Oekraïne: in dezelfde tijdzone als jouw Nederlandse medewerkers dus. Handig! Onze overige voordelen?

Bijna 20 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated development teams. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven van C++ developers en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Door ons HR- en wervingsproces zorgen wij ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan HR-werkzaamheden en verminderen we de kans op een slechte match en omzetverlies.

Extra voordelen naast HR-ontzorging

Wij recruiten en screenen niet alleen jouw nieuwe C++ developer, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de C++ developers en jullie als klant. Zo zorgen zij bijvoorbeeld ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, goede werkplekken geven, leuke uitjes organiseren… en dat met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

We kennen de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen C++ developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

C++ developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven we voortdurend naar langdurige samenwerkingen. We begrijpen dat het creëren van een prettige en uitdagende werkomgeving voor onze C++ developers niet alleen resulteert in een hogere retentie, maar ook in betere prestaties. Dit leidt tot een win-win situatie waar we naar streven. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Bij onze eerste kennismaking ligt de focus op het onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie vraagstuk en organisatie. We zullen hierbij rekening houden met jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en vereisten die hierbij komen kijken.

Teamprofiel

Indien het inschakelen van remote C++ developers de juiste oplossing is voor jullie vraagstuk, zal er een technische meeting worden georganiseerd. Tijdens deze meeting zal het huidige ontwikkelingsteam worden besproken en wordt beoordeeld welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de C++ developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Eens aangenomen, volgt de kandidaat de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een adviserende rol bieden, mocht dat nodig zijn.