SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Oekraïne

SharpMinds Oekraïne

Wil jij jouw development capaciteit vergroten en gaan nearshoren naar Oekraïne? Dan is SharpMinds de partner voor jou! 18 jaar geleden zijn wij begonnen met nearshoren in Oekraïne vanuit de stad Chernivtsi. In het hart van deze mooie en pittoreske stad zitten wij gevestigd. De stad in West-Oekraïne staat niet alleen bekend om zijn goede techtalent, maar tijdens een rit naar kantoor kun ook  genieten van het adembenemende uitzicht op de oude stad, de romantisch bloeiende sakura in de lente en de Nationale Universiteit die sinds 2011 UNESCO-werelderfgoed is. Benieuwd naar wat deze stad jou kan bieden?

Waarom nearshoren in Oekraïne?

Nearshoren in Oekraïne is al jaren populair onder Nederlandse bedrijven. En dat is niet vreemd. Oekraïne staat bekend om zijn hoogopgeleide beroepsbevolking en sterke focus op innovatie. Vooral de Oekraïense developers worden geprezen om hun innovatieve benadering, bereidheid om nieuwe technologieën over te nemen en hun beheersing van de Engelse taal.

In Oekraïne is ook een grote pool van getalenteerde software-engineers aanwezig. Zij hebben vaak een sterke technische achtergrond en ervaring in verschillende technologieën. De regering bevordert de IT-sector ook actief onder andere met voordelen voor techbedrijven en initiatieven gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat.

Een andere reden waarom Oekraïne een populaire locatie is voor nearshoring is door de culturele overeenkomsten met veel westerse landen. Door deze overlap is er vaak een sterke relatie en effectieve communicatie met klanten. Dit heeft geleid tot talloze succesvol geleverde projecten en een reputatie voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kosteneffectiviteit en innovatie.

Wij stellen de mens voorop bij alles wat we doen

In ons team van meer dan 140 medewerkers willen wij iedere teamgenoot gelijk behandelen. We vinden het daarom belangrijk om een mens-georiënteerde omgeving neer te zetten waarin het individu wordt gewaardeerd, teams productief zijn en de zakelijke doelstellingen worden behaald. Wij geloven dat de match tussen de klantbehoefte, het ontwikkelteam en het HR beleid de sleutel is tot een succesvol ontwikkelproject. Daarom richten wij ons in ons werk op de developers en het proces. Om ervoor te zorgen dat onze individuele developers samen komen tot een gefocused team met een gezamenlijk doel ondersteunen wij de developers waar wij dit kunnen. Zo bieden wij ze IT-consultancy, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, werken wij als stagebedrijf en zijn er verschillende IT-evenementen. Hiermee bieden wij verschillende ontwikkelingsmethodes aan en stimuleren zelfeducatie.

Ontmoet onze grote en volwassen IT-community

De Oekrainse IT-markt weet talentvolle en intelligente IT-specialisten voort te brengen. Daar staan zij wereldwijd om bekend. Onze remote developers leveren altijd de hoogste kwaliteit service ongeacht de obstakels en uitdagingen. Wij willen onze remote developers daarom niet alleen een werkplek aanbieden, maar ook een groot platform om in te werken en te leren. Zo worden er diverse interne evenementen georganiseerd. Deze basis vergroot niet alleen de kennis, maar vergroot ook het werkgeluk.

Maak kennis met ons team in Oekraïne

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liudmyla Goi
🇺🇦 Head of Recruitment
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”