SharpMinds

CSS developers

Met CSS, of Cascading Style Sheets, kleden onze developers alle webpagina’s aan. CSS developers zijn als een ontwerpers die kleuren, lettertypen en lay-outs in een ensemble weven. Een goede CSS developer begrijpt het belang van consistentie, schaalbaarheid en onderhoudbaarheid, en zorgen ervoor dat jouw website er verbluffend uitziet en feilloos presteert op verschillende apparaten en schermformaten. Wil jij ook webpagina’s en applicaties die up-to-date zijn met de nieuwste ontwerptechnieken en -frameworks. SharpMinds vindt de juiste developer voor jou! Benieuwd naar hoe wij dit doen?

Waarom kiezen voor de aanpak van SharpMinds voor CSS-ontwikkelaars?

Toegang tot ontwikkelaars met actuele kennis van CSS en verschillende frameworks
Flexibiliteit om op- of af te schalen
Werken binnen de Europese tijdzone voor eenvoudige communicatie
Toegewijde ontwikkelaars die jij rechtstreeks aanstuurt
De software is jouw eigendom

Op zoek naar CSS developers: wij hebben de oplossing

Wil je het volledige potentieel van CSS te benutten, maar heb je moeite om de juiste ontwikkelaar voor je projecten te vinden? Geen zorgen! Bij SharpMinds staan wij klaar om je te helpen. Wij vinden bekwame remote CSS-ontwikkelaars vanuit een van onze locaties in Portugal, Oekraïne of Bosnië en Herzegovina. Als wij de perfecte match hebben gevonden, doe jij de directe aansturing van de developers taken. Wij zorgen ondertussen voor een soepele afhandeling van de HR.

Jouw toegangspoort tot veelzijdige ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van diverse teams, variërend van CSS-experts tot Laravel-developers en AWS-goeroes. Talent kent geen grenzen. Daarom benutten wij ons uitgebreide internationale talentenbestand. Zo kunnen wij de beste developers integreren in jouw bestaande ontwikkelingsteams of om een nieuw extern team opbouwen. Deze outsourcing-aanpak biedt talloze voordelen!

Zo geeft het opzetten van een extern ontwikkelingsteam je de wendbaarheid om jouw ontwikkelingscapaciteit snel uit te breiden. Met deze versterkte mogelijkheid kun je buitengewone webervaringen creëren en jouw online aanwezigheid versterken. Wij bouwen een team dat zich volledig inzet om aan jouw behoeften te voldoen. We zoeken naar exacte profielen die aansluiten bij jouw eisen, om een naadloze fit en integratie in de cultuur van jouw bedrijf te garanderen.

Deze manier van outsourcing biedt veel voordelen! Door een remote C# development team op te zetten, kun jij jouw capaciteit snel uitbreiden. Je vergroot het zoekgebied waardoor je toegang krijgt tot meer gekwalificeerde developers.

Kies voor SharpMinds voor:

Bijna 20 jaar ervaring

Dankzij onze ervaring hebben wij expertise opgebouwd in het opzetten van toegewijde externe ontwikkelingsteams. We richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen al onze CSS developers vooraf om te zien of ze bij de bedrijfscultuur passen. Met ons grondige wervingsproces bespaar je waardevolle tijd, en minimaliseren we het risico op mismatches en inkomstenderving.

Meer voordelen naast HR-ondersteuning

We nemen niet alleen de werving en screening van jouw nieuwe CSS developer voor onze rekening, maar ook de evaluaties en het waarborgen van de werktevredenheid. Naast deze uitgebreide HR-ondersteuning gaan we nog een stap verder. Zo bieden wij Engelse lessen, creëren een prettige werkomgeving en organiseren leuke uitjes. Allemaal aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een sterke samenwerking

Wij geloven in het bouwen van sterke samenwerkingen met onze klanten. We willen dat onze developers een verlengstuk worden van jouw interne team. Om onze externe ontwikkelaars naadloos te integreren in jouw bestaande ontwikkelingsprocessen, is een nauwe samenwerking met jouw projectmanagers, ontwerpers en belanghebbenden essentieel. In dit hele proces fungeren onze projectmanagers als jouw externe ogen en oren. Zij zorgen ervoor dat de CSS-ontwikkeling in lijn is met jouw bedrijfsvisie, merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen. De tevredenheid van zowel de CSS developer als jij als klant zijn onze prioriteit.

CSS developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds richten wij ons op langdurige samenwerkingen. Het creëren van een prettige en uitdagende werkomgeving is onze prioriteit. Zo breieken wij een hogere retentie en betere prestaties onder onze CSS developers. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek ligt de focus op het beoordelen van de geschiktheid van onze oplossing voor jouw organisatie en de specifieke uitdagingen waarmee jij te maken hebt. We bekijken de huidige ontwikkelingsfase en toekomstplannen.

Teamprofiel

Als blijkt dat het inzetten van externe CSS developers de juiste oplossing is, plannen we een technische meeting. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we grondig jouw bestaande ontwikkelingsteam en de noodzakelijke profielen om het team aan te vullen.

Werving & intake

We starten de zoektocht naar geschikte kandidaten op basis van het teamprofiel en de vacature. Uitgenodigde kandidaten ondergaan een intakegesprek, waarbij we hun soft skills en hard skills beoordelen. Bij de soft skills kijken wij of kandidaten aansluiten bij de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Als we een match vinden, stellen we de kandidaten aan je voor.

Sollicitatie

Na de gesprekken presenteren we de geschikte kandidaten. De beslissing om een CSS developer aan te nemen ligt bij jou - je kunt doorgaan met jouw reguliere sollicitatieprocedure.

Onboarding

Zodra de kandidaten zijn aangenomen, volgen ze jouw standaard inwerkproces. Indien gewenst kunnen wij hier een adviserende rol vervullen om het inwerkproces soepel te laten verlopen.