SharpMinds

HTML developers

Als je werkt met webpagina’s, gebruik je waarschijnlijk HTML om je semantiek en tekstuele inhoud te structureren. Als een van de eerste op internet gebaseerde opmaaktalen, vormt HTML de hoeksteen van webontwikkeling. Met een bekwame HTML-developer verbeter je functionaliteiten en maak je dynamische webervaringen. Door je website te integreren met andere programmeertalen, frameworks en tools kan HTML de brug vormen en zorgen voor een samenhangend webontwikkelingsproces. SharpMinds helpt jou de juiste HTML-ontwikkelaar te vinden voor jou project. Zo krijg je een goede basis voor toegankelijke webinhoud die SEO-proof is. Benieuwd naar onze werkwijze?

Waarom kiezen voor de aanpak van SharpMinds voor HTML developers?

Toegang tot gecertificeerde HTML developers met actuele kennis
Flexibiliteit om op- of af te schalen
Eenvoudige communicatie met HTML developers binnen de Europese tijdzone
Toegewijde ontwikkelaars die jij rechtstreeks aanstuurt
De software is jouw eigendom

Behoefte aan HTML developers: wij hebben de oplossing

Ben je klaar om de kracht van HTML te benutten, maar kun je op korte termijn niet de juiste ontwikkelaar aan het werk krijgen? SharpMinds helpt je daarbij. Bij ons kun je ontwikkelaars inhuren. Onze HTML-ontwikkelaars werken op afstand aan jouw vraagstukken en projecten. Jij stuurt de ontwikkelaars rechtstreeks aan wat betreft de inhoud, en wij zorgen voor de HR-zaken. Stel je vraag en maak meteen een afspraak om je mogelijkheden in kaart te brengen.

Hoe SharpMinds jouw HTML developer vindt

Bij SharpMinds ondersteunen wij met breed inzetbare ontwikkelaars, van HTML tot PHP-ontwikkelaars of DevOps. We zijn ervan overtuigd dat er veel talent is buiten de Nederlandse grenzen. Door nearshore outsourcing van je ontwikkelingscapaciteit kunnen we talenten uit Portugal, Oekraïne en Bosnië en Herzegovina naar jouw project brengen. Deze vorm van outsourcing biedt vele voordelen! Door een op HTML-ontwikkelingsteam op afstand op te zetten, kun je snel je capaciteit uitbreiden. Met deze capaciteit kun je uitzonderlijke webervaringen bouwen en je online aanwezigheid versterken. We hebben niemand op de bank zitten, maar bouwen een dedicated team. Door specifiek te zoeken naar het profiel dat je nodig hebt, vinden we iemand die bij jou past en deel wordt van jouw bedrijf.

Kies voor SharpMinds voor:

18 jaar ervaring

Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we expertise opgebouwd in het opzetten van toegewijde externe ontwikkelingsteams. We richten ons alleen op nearshore en exclusief op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen al onze HTML-ontwikkelaars vooraf om te zien of ze bij de bedrijfscultuur passen. Met ons grondige HR- en wervingsproces bespaar je waardevolle tijd en minimaliseren we het risico op mismatches en inkomstenderving.

Extra voordelen naast HR-ondersteuning

Onze werkzaamheden gaan verder dan het werven en screenen van jouw nieuwe HTML developer. Zodra een developer is gestart fungeren onze projectmanagers als jouw ogen en oren op afstand. Zij zijn verantwoordelijk voor de tevredenheid, van zowel de developers als jou als klant, en evaluaties. De projectmanagers zorgen dat de samenwerking soepel verloopt en zorgen voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, zorgen voor goede werkplekken en leuke extra uitjes met uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een sterke samenwerking

Wij geloven in een sterke samenwerkingen met onze klanten. Onze externe ontwikkelaars integreren naadloos in jouw bestaande ontwikkelingsprocessen en worden een verlengstuk van jouw interne team. Ze werken nauw samen met jouw projectmanagers, ontwerpers en belanghebbenden, zodat de HTML-ontwikkeling in lijn is met jouw bedrijfsvisie, merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen. Samen creëren we een samenhangende en productieve ontwikkelingsomgeving door effectieve communicatie en een projectmanager ter plaatse als jouw externe ogen en oren.

HTML developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven we naar langdurige samenwerkingsverbanden. Wij geven prioriteit aan het creëren van een fijne en uitdagende werkomgeving. Zo bereiken wij een hogere retentie en betere prestaties onder onze HTML-developers. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek ligt de focus op het beoordelen van de geschiktheid van onze oplossing voor jouw organisatie en de specifieke uitdagingen waar jullie mee te maken hebben. Wij bekijken de huidige ontwikkelingsfase en toekomstplannen.

Teamprofiel

Als blijkt dat het inzetten van externe HTML developers de juiste oplossing is, plannen we een technische bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we grondig jouw bestaande ontwikkelingsteam en de noodzakelijke profielen om het team aan te vullen.

Werving & intake

We starten de zoektocht naar geschikte kandidaten op basis van het teamprofiel en de vacature. Uitgenodigde kandidaten ondergaan een intakegesprek, waarbij we hun soft skills en hard skills beoordelen. Bij de soft skills kijken wij of kandidaten aansluiten bij de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Als we een match vinden, stellen we de kandidaten aan je voor.

Sollicitatie

Na de gesprekken presenteren we de geschikte kandidaten. De beslissing om een HTML developer aan te nemen ligt bij jou - je kunt doorgaan met jouw reguliere sollicitatieprocedure.

Onboarding

Zodra de kandidaten zijn aangenomen, volgen ze jouw standaard inwerkproces. Indien gewenst kunnen wij hier een adviserende rol vervullen om het inwerkproces soepel te laten verlopen.