SharpMinds

C# developers

Kom jij handen tekort bij het programmeren in C#? Dan biedt SharpMinds dé oplossing en kun jij bij ons developers inhuren. Met C# heb je een eenvoudige, maar moderne programmeertaal in handen. Met de door Microsoft ontwikkelde C# programmeertaal ontwikkelen developers software die niet alleen vandaag goed werkt, maar ook in de toekomst jarenlang flexibel en veelzijdig is in te zetten. We vertellen je hier graag meer over C# developers en vooral hoe SharpMinds jou te hulp kan schieten. Dit doen wij middels nearshoring, ken je dat al?

Waarom kiezen voor nearshoring van C# developers?

Jouw C# developer kan snel starten
Kies voor gecertificeerde developers met up-to-date kennis van C#
Schakel snel met C# developers door een klein tijdsverschil
Makkelijk om op- of af te schalen
Vakbekwame en gedreven medewerkers
De software is jouw eigendom

SharpMinds helpt jou aan C# developers!

Ben jij dus op zoek naar gedegen developers die hun hand niet omdraaien voor jouw ontwikkel ambitie? Wij vinden binnen no-time C# developers die kunnen integreren binnen jouw team en projecten. Het grote voordeel door voor SharpMinds te kiezen? Wij vinden C# developers in de Europese tijdzone. Hierdoor maken ze écht onderdeel uit van jouw team! Daarbij ontzorgen wij op het gebied van HR. Door dit uit handen te nemen bespaar je niet alleen op tijd, maar zorgen wij er ook voor verminderd verloop. Snel op zoek naar een C# developer? Laat het ons weten en maak een afspraak met onze specialisten.

Hoe SharpMinds jouw ideale C# developer vindt?

Bij SharpMinds geloven wij in nearshore outsourcing als de oplossing tegen de oververhitting van de arbeidsmarkt. Buiten de Nederlandse landsgrenzen bevindt zich veel talent. Met nearshore outsourcing haal je dit op een eenvoudige manier naar jouw werkvloer. Je besteedt je C# development hierbij uit naar relatief dichtbijgelegen landen. Bij SharpMinds hebben wij locaties in Portugal, Bosnië en Herzegovina en Oekraïne

Deze manier van outsourcing biedt veel voordelen! Door een remote C# development team op te zetten, kun jij jouw capaciteit snel uitbreiden. Je vergroot het zoekgebied waardoor je toegang krijgt tot meer gekwalificeerde developers.

Waarom C# developers inhuren via SharpMinds?

Bijna 20 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated developmentteams. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven van C# developers en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Door ons HR- en wervingsproces zorgen wij ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan HR-werkzaamheden en verminderen we de kans op een slechte match en omzetverlies.

Toegang tot een grotere talentenpool

De Nederlandse arbeidsmarkt is verzadigd. Daarom bieden wij de mogelijkheid om C# developers te werven in bijvoorbeeld Portugal en Oekraïne. Zo vergroten wij jouw zoekgebied en de kans om de geschikte developer te vinden.

We kennen de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen C# developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

Extra voordelen naast HR-ontzorging

Wij recruiten en screenen niet alleen jouw nieuwe C# developer, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de developers en jullie als klant. Zo zorgen zij onder andere ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, goede werkplekken geven, leuke uitjes organiseren… en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

C# developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven wij altijd naar een langdurige samenwerking. Door de C# developers een fijne en uitdagende werkplek te bieden, zullen zij niet alleen langer blijven werken voor een bedrijf, maar ook beter presteren. Een win-win situatie die wij graag zien. Hieronder lees je onze succesvolle werkwijze:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste contact leggen we de nadruk op het grondig onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie specifieke vraagstuk en organisatie. We nemen daarbij jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en de bijbehorende vereisten in overweging.

Teamprofiel

Als het inzetten van externe C# ontwikkelaars de juiste oplossing is voor jullie specifieke vraagstuk, organiseren we een technische vergadering. Tijdens deze vergadering bespreken we het huidige ontwikkelingsteam en beoordelen we welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de C# developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Zodra de juiste kandidaat is aangenomen, volgt deze de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een adviserende rol bieden, mocht dat nodig zijn.