SharpMinds

MySQL developers

Websites, programma’s en app’s maken voortdurend gebruik van een database of databank voor het ophalen en beheren van informatie. MySQL is een van de bekendere database management systemen. Zelfs al werk je er niet direct mee, dan nog kun je te maken krijgen met MySQL. MariaDB is namelijk een vertakking van MySQL, maar ook WordPress gebruikt MySQL. Database beheer is een essentieel onderdeel van jouw website, software, programma of app. Het vinden van het juiste technische talent om dit in goede banen te leiden is dan ook essentieel voor jouw product. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in het opzetten van remote development teams brengen wij het beste talent naar jouw project. Benieuwd hoe wij dit precies doen?

Waarom kiezen voor nearshoring

Snelle toegang tot MySQL developers met actuele kennis
Maximaal één uur tijdsverschil, wat real-time communicatie en probleemoplossing mogelijk maakt
Dedicated developers die jij rechtstreeks aanstuurt
Vergroot de diversiteit binnen jouw ontwikkelingsteam
Jij behoudt het eigendom van de software

Vind de ideale MySQLdeveloper met ons

Het vinden van de juiste MySQL-ontwikkelaars kan een uitdaging zijn, maar maak je geen zorgen! Wij zijn hier om jouw organisatie te ondersteunen bij het ontdekken van de perfecte MySQL-ontwikkelaar die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een junior, medior, of senior ontwikkelaar, wij kunnen de perfecte match voor jou vinden. Wist je dat wij ook kunnen helpen bij het vinden van andere professionals, zoals Vue developers, Flutter developers, .Net developers, UX/UI-ontwerpers, en nog veel meer?

Bij ons staat de harmonie tussen jouw bestaande ontwikkelingsteam en de nieuwe MySQL-ontwikkelaar(s) centraal. We kijken niet alleen naar technische vaardigheden, maar ook naar soft skills om ervoor te zorgen dat de ontwikkelaar perfect binnen jullie bedrijfscultuur past.


Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de wereld van MySQL-ontwikkeling met ons. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste ontwikkelaars aan boord hebt voor jouw projecten.

Waarom SharpMinds?

Toegang tot Talent

De Nederlandse arbeidsmarkt kan soms beperkt zijn in het vinden van de perfecte MySQL developers voor jouw specifieke behoeften. Daarom bieden wij toegang tot een bredere talentenpool in landen zoals Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne. Hierdoor vergroten we jouw zoekgebied aanzienlijk en verhogen we de kans om developers te vinden die perfect passen bij jouw project.

Ervaring die telt

Met 18 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis opgebouwd in het opzetten van remote dedicated development teams. Onze expertise stelt ons in staat om de beste MySQL developers te vinden en jouw organisatie volledig te ontzorgen op het gebied van HR en werving. Hierdoor kun jij je richten op jouw kernactiviteiten, terwijl wij de juiste mensen voor jouw MySQL-project vinden.

Inzicht in de markt

Bij SharpMinds richten we ons op nearshore-oplossingen voor technologiebedrijven. Onze kennis van de technische markt stelt ons in staat om de beste MySQL developers te identificeren die voldoen aan jouw specifieke technische vereisten. We begrijpen de technologie die jouw project vereist en zorgen ervoor dat de geselecteerde developers de juiste expertise hebben. Daarnaast richten wij ons enkel op de Nederlandse markt en zijn dus bekend met de Nederlandse werkcultuur.

Ondersteuning op Maat

Onze samenwerking gaat verder dan alleen werving. Bij een partnerschap met SharpMinds krijg je Project Managers ter plaatse. Zij fungeren als jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor tussentijdse evaluaties en het welzijn van de developers en jou als klant. Wij bieden ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, optimale werkplekken, teamuitjes en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden om te zorgen voor het welzijn en succes van jouw MySQL-project.

Kortom, kies voor SharpMinds om de ideale MySQL developers voor jouw organisatie te vinden en jouw databaseprojecten naar een hoger niveau te tillen.

MySQL developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven we naar langdurige samenwerkingen. Door een aangename en uitdagende werkomgeving te creëren voor onze MySQL-ontwikkelaars, realiseren we niet alleen een hogere retentie, maar ook betere prestaties. Hieronder presenteren we onze succesvolle werkwijze in detail.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

In ons eerste contact richten we ons op het onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossingen voor jullie vraagstuk en organisatie. Hierbij houden we rekening met jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en de vereisten die daarmee gepaard gaan.

Teamprofiel

Als het inzetten van externe MySQL-ontwikkelaars de juiste oplossing lijkt te zijn, organiseren we een technische bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we enerzijds het bestaande ontwikkelingsteam en anderzijds beoordelen we welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Op basis van het opgestelde teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. Deze kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze beschikken over de benodigde soft skills en hard skills. Bij soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Daarna presenteren we onze kandidaten aan jullie. De beslissing om de MySQL-ontwikkelaars aan te nemen ligt bij jullie - jullie kunnen de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Eenmaal aangenomen, volgen de nieuwe teamleden de normale onboardingprocedure. Wij kunnen uiteraard een adviserende rol spelen als dat nodig is.