SharpMinds

Python developers

Wil jij bij de bouw van nieuwe applicaties ervoor zorgen dat ontwikkelaars makkelijk kunnen samenwerken en zo snel tot een goed resultaat komen? Dan is het aan te raden om met Python developers een samenwerking aan te gaan. Het fijne aan de Python programmeertaal? Python focust zich voornamelijk op de eenvoud van het programmeren en komt met een eenvoudig leesbare code. Hierdoor lezen en begrijpen Python developers een script vaak snel. Jouw winst? De ontwikkeling zet in rap tempo door. Zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de lastigere Java en C# programmeertaal. En al helemaal als je voor nearshore outsourcing van SharpMinds kiest. Waarom? Dat leggen we je graag uit. 

Waarom kiezen voor SharpMinds manier van Python developers?

Gecertificeerde Python developers met up-to-date kennis van Python
Mogelijkheid om snel te kunnen starten
Klein tijdsverschil met je Python developers = snel schakelen
Makkelijk om op- of af te schalen
Vakbekwame en gedreven medewerkers
De software is jouw eigendom

Dit is het grote voordeel van Python

Wat volgens veel developers het grote voordeel is van de taal? Met Phyton krijg je de mogelijkheid om grote hoeveelheden databronnen inzichtelijk te maken. Hierdoor presteert het niet alleen beter, maar kunnen ook goede voorspellingen over toekomstige situaties gedaan worden. Daarbij zet je Python gemakkelijk voor bijna elke toepassing in. Teksten verwerken of afbeeldingen aanpassen? Python developers doen het in een handomdraai. Hoe je aan die Python developers komt? Daarvoor ben je bij SharpMinds aan het juiste adres! Bij ons kun jij developers inhuren. Deze werken op afstand aan jouw Python-script en hierbij nemen wij het hele HR-gedeelte uit handen. Win-win, toch?

Laat ons jou helpen bij Python developers

Op zoek naar gedegen Python developers die hun hand niet omdraaien voor een handig toe te passen script? Wij vinden binnen no-time de geschikte developers die kunnen integreren binnen jouw team en projecten. Middels nearshore outsourcing kijken wij ook buiten de landsgrenzen en hebben wij een enorm bereik binnen de industrie. Met nearshore outsourcing haal je een Python developer op een eenvoudige manier naar jouw werkvloer. Je besteedt je development hierbij uit naar relatief dichtbijgelegen landen bínnen dezelfde tijdzone. Bij SharpMinds hebben wij locaties in Portugal, Oekraïne en Bosnië Herzegovina

Kies voor SharpMinds vanwege:

Gebruik te maken van meer dan 17 jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated developmentteams. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het werven van Python developers en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Door ons HR- en wervingsproces zorgen wij ervoor dat je minder tijd hoeft te besteden aan HR-werkzaamheden en verminderen we de kans op een slechte match en omzetverlies.

Extra voordelen naast HR-ontzorging

Wij recruiten en screenen niet alleen jouw nieuwe Python developer, maar zorgen ook voor de tussentijdse evaluaties en het werkgeluk van de developers. Onze Project Managers zijn jullie ogen en oren op afstand en zorgen voor het werkgeluk van de Python developers en jullie als klant. Zo zorgen zij onder andere ook voor ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, het geven van goede werkplekken en leuke bijkomende uitjes met uiteraard goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kennis van de Nederlandse tech-markt

Wij richten ons alleen op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen Python developers van tevoren om te zien of ze passen bij de cultuur van een bedrijf.

Python developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven we naar langdurige samenwerkingen. Door een prettige en uitdagende werkomgeving te bieden aan onze Python developers, realiseren we niet alleen een hogere retentie, maar ook betere prestaties. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

De eerste kennismaking is erop gericht om te ontdekken of onze oplossing van remote development bij jullie vraagstuk, maar ook bij jullie organisatie past. Hierbij wordt er gekeken naar waar jullie nu staan qua ontwikkeling, waar jullie naartoe willen en welke eisen hierbij worden gesteld.

Teamprofiel

Indien het inschakelen van remote Python developers de juiste oplossing is voor jullie vraagstuk, zal er een technische meeting worden georganiseerd. Tijdens deze meeting zal enerzijds het huidige ontwikkelingsteam worden besproken en anderzijds wordt beoordeeld welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Op basis van het teamprofiel en de vacature gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten. Zij worden eerst uitgenodigd voor een intake waarbij wordt gekeken of hun Engelse taalvaardigheid voldoende is, zij over de juiste softskills beschikken en of zij binnen jullie bedrijfscultuur passen. In het tweede gesprek doen ze een technische meeting met een van onze specialisten om te kijken of hun hard skills ook aansluiten op jullie wensen. Is er in onze ogen een match, dan worden de kandidaten aan jullie voorgesteld.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de Python developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

De kandidaat volgt jullie eigen onboardingsprocedure. Echter, met onze ervaring denken wij graag mee en bieden wij de helpende hand mocht dat nodig zijn.