SharpMinds

PHP developers

PHP heeft al tientallen jaren websites en applicaties aangedreven. Zijn schaalbaarheid, prestaties en beveiligingsfuncties maken het betrouwbaar voor het bouwen van robuuste softwareoplossingen. Het is dan ook geen wonder dat zoveel bedrijven ervoor kiezen om in PHP te programmeren. Om echter volledig gebruik te maken van de flexibiliteit en veelzijdigheid van de brede reeks bibliotheken en frameworks van PHP die snelle ontwikkeling mogelijk maken, heeft u een bekwaam team van ontwikkelaars nodig om het af te stemmen op moderne ontwikkelingspraktijken zoals DevOps en CI/CD. Met onze expertise kunnen we ervaren PHP-ontwikkelaars garanderen die overeenkomen met uw interne ontwikkelingsteam, zodat u uw zakelijke doelen kunt bereiken.

Waarom kiezen voor nearshoring van PHP developers?

Snelle toegang tot PHP-ontwikkelaars met up-to-date kennis
Je hebt zelf de controle. Beheer teams rechtstreeks en bepaal de standaarden
Ontwikkelaars werken toegewijd en worden onderdeel van uw team en bedrijf
Maximaal één uur tijdsverschil
De software is jouw eigendom

De juiste PHP developer voor de juiste opdracht

We begrijpen dat het vinden van de juiste PHP-ontwikkelaar een uitdaging kan zijn. Daarom beginnen we met het achterhalen van welke PHP-ontwikkelaar u nodig heeft. We kunnen u helpen met juniors, mediors en senior PHP-ontwikkelaars, ontwerpers en testers.

SharpMinds wordt uw vertrouwde partner voor PHP-ontwikkeling door naadloos samen te werken met uw interne team. Gelukkig vergemakkelijkt de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van PHP de samenwerking tussen ontwikkelaars, ontwerpers en testers. Het maakt efficiënte communicatie en coördinatie tussen teams mogelijk, waardoor het integreren van een nabijgelegen team met uw huidige team eenvoudiger wordt.

Om deze naadloze integratie te garanderen, scannen we al onze kandidaten op zowel zachte als technische vaardigheden. Op deze manier kunnen we de beste match garanderen en u voorzien van een ontwikkelaar die bij uw team past en de juiste kennis en ervaring meebrengt.

Naast PHP-ontwikkelaars kunnen we ook .NET, Java, Laravel en Ruby on Rails developer leveren.

Waarom PHP developers inhuren via SharpMinds?

Toegang tot talent

De open-source aard van PHP, het uitgebreide ecosysteem van gratis en betaalbare PHP-bibliotheken en frameworks, en hoe PHP u kan helpen bij het optimaliseren van de ontwikkelingstijd en middelen, maken het een populaire taal voor ontwikkelaars. Met de oververhitte Nederlandse arbeidsmarkt biedt SharpMinds u toegang tot PHP-ontwikkelaars in Portugal, Bosnië en Herzegovina, en Oekraïne. Door uw zoekgebied uit te breiden, vergroten we ook de kans op een match.

17 Jaar ervaring

Wij zijn een betrouwbare partner voor PHP-ontwikkeling voor onze klanten. In de loop der jaren hebben we expertise opgebouwd in het bouwen van externe toegewijde ontwikkelingsteams. We weten precies waar we op moeten letten tijdens werving en screening en kunnen ook HR-ontzorging bieden. U bespaart tijd op werving en verkleint de kans op een mismatch en omzetverlies.

We kennen de Nederlandse tech-markt

We richten ons uitsluitend op nearshore en uitsluitend op Nederlandse techbedrijven. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen PHP-ontwikkelaars van tevoren om te zien of ze passen bij de bedrijfscultuur.

Extra voordelen naast HR-ontzorging

Met onze projectmanagers kunnen we gemoedsrust bieden aan onze klanten. Ze fungeren als uw ogen en oren op afstand. Ze werken aan zowel uw tevredenheid als de tevredenheid van de ontwikkelaars. Onze ontwikkelaars worden ondersteund door Engelse lessen, een goede werkplek, uitstekende voordelen en de organisatie van leuke uitjes. Ze zijn uw contactpersoon en zorgen ervoor dat regelmatige evaluaties worden gepland.

PHP developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven wij altijd naar een langdurige samenwerking. Door de developers een fijne en uitdagende werkplek te bieden zullen zij niet alleen langer blijven werken voor een bedrijf, maar ook beter presteren. Een win-win die wij graag zien. Hieronder lees je onze succesvolle werkwijze:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Bij onze eerste kennismaking ligt de focus op het onderzoeken van de geschiktheid van onze oplossing voor jullie vraagstuk en organisatie. We zullen hierbij rekening houden met jullie huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en vereisten die hierbij komen kijken.

Teamprofiel

Indien het inschakelen van remote PHP developers de juiste oplossing is voor jullie vraagstuk, zal er een technische meeting worden georganiseerd. Tijdens deze meeting zal het huidige ontwikkelingsteam worden besproken en worden beoordeeld welke profielen nodig zijn om het team aan te vullen.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature gaan we op zoek naar geschikte kandidaten. De kandidaten worden uitgenodigd voor een intakegesprek, waarin we beoordelen of ze over de benodigde soft skills en hard skills beschikken. Qua soft skills kijken we bijvoorbeeld of de kandidaten passen binnen de bedrijfscultuur van jullie organisatie. Als we een geschikte match zien, stellen we de kandidaten aan jullie voor.

Sollicitatie

Hierna stellen we onze kandidaten aan jullie voor. Het aannemen van de PHP developers ligt bij jullie - je kunt de kandidaten de reguliere sollicitatieprocedure laten doorlopen.

Onboarding

Eens aangenomen, volgt de kandidaat de normale onboardingsprocedure. Wij kunnen uiteraard een een adviserende bieden, mocht dat nodig zijn.