SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Oekraïne

SharpMinds Oekraïne

In het westelijke deel van Oekraïne is SharpMinds met twee kantoren gevestigd. Deze kantoren bevinden zich in het hart van de mooie en pittoreske steden Chernivtsi en Uzhorod. Tijdens een rit naar kantoor kun hier genieten van het adembenemende uitzicht op de oude stad, de romantisch bloeiende sakura in de lente en de Nationale Universiteit van Chernivtsi die sinds 2011 UNESCO-werelderfgoed is.

Wij stellen de mens voorop bij alles wat we doen

In ons team van meer dan 140 medewerkers willen wij iedere teamgenoot gelijk behandelen. We vinden het daarom belangrijk om een mens-georiënteerde omgeving neer te zetten waarin het individu wordt gewaardeerd, teams productief zijn en de zakelijke doelstellingen worden behaald. Wij geloven dat de match tussen de klantbehoefte, het ontwikkelteam en het HR beleid de sleutel is tot een succesvol ontwikkelproject. Daarom richten wij ons in ons werk op de developers en het proces. Om ervoor te zorgen dat onze individuele developers samen komen tot een gefocused team met een gezamenlijk doel ondersteunen wij de developers waar wij dit kunnen. Zo bieden wij ze IT-consultancy, de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, werken wij als stagebedrijf en zijn er verschillende IT-evenementen. Hiermee bieden wij verschillende ontwikkelingsmethodes aan en stimuleren zelfeducatie.

Ontmoet onze grote en volwassen IT-community

De Oekrainse IT-markt weet talentvolle en intelligente IT-specialisten voort te brengen. Daar staan zij wereldwijd om bekend. Onze remote developers leveren altijd de hoogste kwaliteit service ongeacht de obstakels en uitdagingen. Wij willen onze remote developers daarom niet alleen een werkplek aanbieden, maar ook een groot platform om in te werken en te leren. Zo worden er diverse interne evenementen georganiseerd. Deze basis vergroot niet alleen de kennis, maar vergroot ook het werkgeluk.

Maak kennis met ons team in Oekraïne

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Liudmyla Goi
🇺🇦 Head of Recruitment
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”