SharpMinds

NodeJS developers

Node.JS is geen framework of programmeertaal, maar eerder een open-source, cross-platform JavaScript runtime-omgeving. Kort gezegd stelt Node.JS developers in staat om JavaScript buiten de webbrowser te gebruiken, zoals op een server. Hierdoor kan JavaScript worden ingezet voor zowel de frontend als de backend van applicaties.

Een ervaren developer kan snel complete applicaties creëren omdat JavaScript de enige taal is die wordt gebruikt voor zowel de frontend als de backend. Node.JS heeft bovendien een single-threaded event loop, waardoor meerdere taken parallel kunnen worden uitgevoerd. Dit leidt tot efficiënt geheugengebruik en snellere applicaties. Dit maakt Node.JS zeer geschikt is voor real-time toepassingen, zoals chatfuncties, pushmeldingen, live updates en complexe Single Page Applications (SPA’s).

Wil je ook snelle applicaties met deze mogelijkheden ontwikkelen? Ons team van experts kan jouw organisatie voorzien van getalenteerde Node.JS developers. Wij vinden de juiste match die naadloos integreert in jouw team en projecten, waardoor jouw ambities werkelijkheid worden. Dit alles doen wij door middel van een nearshore outsourcing model.Benieuwd naar de voordelen hiervan?

Waarom kiezen voor nearshoring van NodeJS developers?

Snelle toegang tot Node.JS developers met actuele kennis
Maximaal één uur tijdsverschil, wat real-time communicatie en probleemoplossing mogelijk maakt
Dedicated developers die jij rechtstreeks aanstuurt
Vergroot de diversiteit binnen jouw ontwikkelingsteam
Jij behoudt het eigendom van de software

Ontdek de perfecte match in NodeJS development

Het vinden van geschikte Node.JS developers kan uitdagend zijn, maar maak je geen zorgen! Wij zijn er om jouw organisatie te helpen bij het vinden van de Node.js developer die je nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een junior, medior of senior developer, wij kunnen de perfecte match vinden. Wist je dat wij ook ondersteunen in het vinden van andere profielen zoals JavaScript developers, Ruby developers, QA Engineers, UX/UI designers en nog veel meer?

Bij ons draait alles om de harmonie tussen jouw bestaande ontwikkelingsteam en de nieuwe Node.JS dveloper(s). We letten niet alleen op technische vaardigheden, maar ook op soft skills om ervoor te zorgen dat de developer perfect in jullie bedrijfscultuur past.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de wereld van Node.JS ontwikkeling met ons. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste developers aan boord hebt voor jouw projecten.

Waarom kiezen voor SharpMinds

Toegang tot een bredere talentpool

De Nederlandse arbeidsmarkt bereikt zijn capaciteit. Wij bieden de kans om te werven in Portugal, Bosnië Herzegovina en Oekraïne. Hiermee vergroten we jouw zoekbereik en de kans om de perfecte Node.JS developer te ontdekken. Zo haal je alle benodigde talenten binnen om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen!

18 Jaar ervaring

Met jarenlange ervaring hebben we uitgebreide expertise opgebouwd in het opzetten van remote dedicated development teams. We weten precies waar we op moeten letten bij het wervingsproces en kunnen jouw organisatie volledig ontzorgen op het gebied van HR. Dankzij ons HR- en wervingsproces hoef je minder tijd te besteden aan HR-taken en verminderen we het risico op een verkeerde match en omzetverlies.

Bekend met de Nederlandse tech-markt

We concentreren ons uitsluitend op nearshore-oplossingen en bedienen enkel Nederlandse techbedrijven. We begrijpen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen Node.JS developers vooraf om te waarborgen dat ze passen bij de bedrijfscultuur. Bovendien werken we altijd met dedicated developers, waardoor ze volledig kunnen integreren in jouw organisatie.

HR-ondersteuning en extra voordelen

Bij een partnerschap met SharpMinds werk je samen met een Project Manager ter plaatse. Hij of zij fungeert als jullie ogen en oren op afstand. Ons werk omvat niet alleen werving en screening van kandidaten, maar ook tussentijdse evaluaties en het welzijn van de developers en jou als klant. Hoe zorgen we voor dit welzijn? Onder andere door ondersteuning in de vorm van Engelse lessen, comfortabele werkplekken, leuke teamuitjes en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kortom, kies voor SharpMinds om de ideale Node.JS ontwikkelaar voor jouw organisatie te vinden.

NodeJS developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds richten wij ons op langdurige samenwerkingen. Het creëren van een prettige en uitdagende werkomgeving is onze prioriteit. Zo breieken wij een hogere retentie en betere prestaties onder onze NodeJS developers. Hieronder vind je een overzicht van onze succesvolle aanpak.

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek ligt de focus op het beoordelen van de geschiktheid van onze oplossing voor jouw organisatie en de specifieke uitdagingen waarmee jij te maken hebt. We bekijken de huidige ontwikkelingsfase en toekomstplannen.

Teamprofiel

Als blijkt dat het inzetten van externe NodeJS developers de juiste oplossing is, plannen we een technische meeting. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we grondig jouw bestaande ontwikkelingsteam en de noodzakelijke profielen om het team aan te vullen.

Werving & intake

We starten de zoektocht naar geschikte kandidaten op basis van het teamprofiel en de vacature. Uitgenodigde kandidaten ondergaan een intakegesprek, waarbij we hun soft skills en hard skills beoordelen. Bij de soft skills kijken wij of kandidaten aansluiten bij de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Als we een match vinden, stellen we de kandidaten aan je voor.

Sollicitatie

Na de gesprekken presenteren we de geschikte kandidaten. De beslissing om een NodeJS developer aan te nemen ligt bij jou - je kunt doorgaan met jouw reguliere sollicitatieprocedure.

Onboarding

Zodra de kandidaten zijn aangenomen, volgen ze jouw standaard inwerkproces. Indien gewenst kunnen wij hier een adviserende rol vervullen om het inwerkproces soepel te laten verlopen.