SharpMinds

Ruby developers

Bij SharpMinds begrijpen we hoe belangrijk het is om ervaren developers te hebben die het volledige potentieel van Ruby kunnen benutten. Wij vinden getalenteerde Ruby developers die de eenvoud en efficiëntie van de taal omarmen om uitstekende prestaties en onderhoudbare code te leveren. Met oog voor innovatie vinden wij developers die jou helpen bij het verwezenlijke van jouw doelen.

Ben jij klaar om het volledige potentieel van Ruby te benutten en jouw projecten naar nieuwe hoogten te brengen? Bundel je krachten met SharpMinds en ontdek hoe wij naadloos nearshore Ruby developers integreren in jouw huidige projecten en ontwikkelteam. Benieuwd welke expertise wij aan jouw project kunnen toevoegen?

Waarom kiezen voor nearshoring van Ruby developers?

Jouw Ruby developer kan snel starten
Snel schakelen met jouw Ruby developer door minimaal tijdsverschil
Developers die echt onderdeel worden van jouw bedrijf en team
Makkelijk om op- of af te schalen
De software is jouw eigendom

Hoe SharpMinds de perfecte Ruby developer voor jou vindt

Binnen het netwerk van SharpMinds bevinden zich Ruby developers die jou in staat stellen om de optimale software-oplossing te ontwikkelen. Door te kiezen voor nearshore outsourcing gaan we verder dan nationale grenzen, waardoor ons zoekgebied zich uitstrekt naar landen als Portugal, Bosnië en Herzegovina, en Oekraïne. Deze bredere zoekradius vergroot de kans op een succesvolle match.

Bij SharpMinds hechten we waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden. Hoe nauwer een developer bij jouw bedrijf en project aansluit, des te groter is de kans dat ze voor lange tijd betrokken blijven. Daarom nemen we in onze zoektocht naar geschikte kandidaten niet alleen soft- en hard skills in overweging, maar kijken we ook of iemand goed binnen jullie bedrijfscultuur past.

Zelfs nadat een developer aan de slag gaat, blijven we nauw betrokken. Met behulp van onze projectmanagers voor HR-ontzorging zorgen we ervoor dat developers behouden blijven. Sommige van onze developers werken zelfs al meer dan 10 jaar voor ons. Wil je meer weten over onze exacte werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor Ruby developers via SharpMinds?

Bijna twee decennia ervaring

Met bijna twintig jaar ervaring hebben wij aanzienlijke expertise opgebouwd in het vormen van toegewijde developmentteams op afstand. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat om de juiste Ruby developers aan te trekken en volledige HR-ondersteuning te bieden. Dankzij ons gestroomlijnde HR- en wervingsproces bespaar je kostbare tijd die je anders aan HR-taken zou besteden. Bovendien verminderen we het risico op mismatches en omzetverlies.

Toegang tot een uitgebreidere talentenpool

Dankzij nearshore outsourcing kun je putten uit een bredere talentenpool buiten de Nederlandse grenzen. Toch werken jouw developers op locaties met hooguit een uur tijdsverschil. Zo kun je gedurende de hele dag gemakkelijk communiceren met jouw developers. Door te werken met toegewijde teams op nabije locaties kunnen de developers daadwerkelijk deel uitmaken van jouw bedrijf en ontwikkelteam. Hierdoor kunnen ze groeien en een optimale bijdrage leveren.

Vertrouwd met de Nederlandse tech-markt

Onze focus ligt exclusief op nearshore-diensten, specifiek gericht op Nederlandse techbedrijven. We hebben een diepgaand begrip van de Nederlandse werkcultuur en screenen Ruby developers vooraf om te waarborgen dat ze naadloos aansluiten bij de bedrijfscultuur.

Gemoedsrust

Binnen SharpMinds werken wij met project managers. Zij fungeren als jouw contactpersoon en plannen regelmatige evaluaties in. Je kunt de project managers beschouwen als jouw waarnemers op afstand. Ze bewaken zowel de tevredenheid van de developers als van jou als klant. Zo ondersteunen ze de developers onder andere met Engelse lessen, een goede werkplek, uitstekende voordelen en organiseren ze leuke uitjes.

Ruby developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze aanpak

Bij SharpMinds streven wij altijd naar langdurige samenwerkingsverbanden. Door Ruby developers een stimulerende en uitdagende omgeving te bieden, blijven ze niet alleen langer bij een bedrijf, maar presteren ze ook beter. Dit is de win-winsituatie die wij koesteren. Hieronder vind je ons succesvolle stappenplan:

Kennismaking
Teamprofiel
Werving & intake
Sollicitatie
Onboarding

Kennismaking

Bij ons eerste contact onderzoeken we grondig of onze oplossing past bij jouw specifieke uitdagingen en organisatie. We houden rekening met je huidige ontwikkelingsfase, toekomstplannen en bijbehorende vereisten.

Teamprofiel

Als het inschakelen van externe Ruby developers geschikt lijkt, is er een technische bespreking. Hierbij evalueren we het bestaande ontwikkelingsteam en bepalen welke profielen nodig zijn voor aanvulling.

Werving & intake

Aan de hand van het teamprofiel en de vacature zoeken we naar geschikte kandidaten. Na een intakegesprek, waarin we zowel soft- als hard skills worden beoordelen, presenteren wij passende kandidaten. Wij letten hierbij ook op de fit met jouw bedrijfscultuur.

Sollicitatie

Na de voorstelronde kunnen de kandidaten het reguliere sollicitatieproces doorlopen, waarbij de uiteindelijke keuze tot aannemen bij jou ligt.

Onboarding

Zodra de juiste kandidaat is gekozen, doorloopt deze de gebruikelijke onboardingprocedure. Indien nodig, bieden wij advies en ondersteuning.