SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Bosnië en Herzegovina

SharpMinds Bosnië en Herzegovina

Welkom! Onze cultureel rijke en diverse hoofdstad Sarajevo vormt de thuisbasis van ons SharpMinds team in Bosnië en Herzegovina. Met onze open mindset en sterke techcommunity helpen we je graag aan de juiste developers voor jouw project.

De stad waar twee culturen samenkomen

Sarajevo is de stad waar de oosterse en westerse cultuur samenkomen. Samen vormen ze een prettige symbiose. In de rijke historie van onze stad hebben beide culturen een andere invloed. Zo erfde Sarajevo uit de oosterse cultuur een filosofische, kleurrijke en mindful manier van leven, terwijl de Westerse cultuur een functionele en kunstzinnige manier van leven bracht. Ondanks dat Sarajevo altijd een kruising zal zijn tussen deze twee culturen, is het vooral een warme en open stad met een geheel eigen karakter. Of je nu door een onbekende wordt uitgenodigd voor een kop koffie in een van de steegjes in de oude binnenstad of als een gids je de locale gewoontes uitlegt, Sarajevo zal altijd als thuis voelen.

Voel je welkom: Bujrum!

In ons SharpMinds kantoor proberen wij dezelfde open cultuur neer te zetten. Ons team is een divers organisme en wij stellen een combinatie van werk en persoonlijke ethiek voorop. Het respecteren van onze cultuur biedt ons een voordeel in het behalen van onze doelen. In Sarajevo roepen we burjum! als we iemand verwelkomen. Onthoud dit voor de volgende keer als je langskomt want je krijgt de meest oprechte bujrum van het SharpMinds team uit Bosnië en Herzegovina.

Maak kennis met ons team in Bosnië en Herzegovina

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Irhad Suljic
🇧🇦 General Manager
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”