SharpMinds

Front-end developers

Welkom bij SharpMinds, waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van topklasse front-end developers. Je bent aan het juiste adres als je op zoek bent naar zeer bekwame en ervaren developers om jouw webprojecten tot leven te brengen. Op deze pagina nemen we je graag mee in wat front-end development inhoudt en hoe SharpMinds helpt de juiste developers in te huren voor jouw behoeften op het gebied van front-end. 

Een front-end developer nodig? Kies SharpMinds!

Remote developers die écht onderdeel worden van je bedrijf
Nearshoren binnen de Europese tijdzone
Sterk recruitment en HR-beleid
Makkelijk opschalen van capaciteit; ook uit te breiden naar andere takken van development
No cure no pay: je betaalt pas als een front-end developer aan het werk gaat

SharpMinds vindt jouw front-end developers

Dringend op zoek naar developers? Dan hebben wij wat je zoekt. Wij koppelen je aan de beste remote software developers, en dat allemaal binnen een tijdsverschil van maximaal één uur. Het grote voordeel? Je kunt blijven doorgaan met je softwareontwikkeling.

Bij SharpMinds hou je zelf de touwtjes in handen over je remote development team. Wij zorgen voor de werving van front-end developers met de vaardigheden die jij nodig hebt. Daarnaast nemen wij ook alle bijkomende HR-zaken van je over. Jij stuurt de developers direct inhoudelijk aan en wij doen de rest.
Dankzij deze combinatie blijven de developers blij, uitgedaagd en tevreden. Dit betekent dat ze vaak jarenlang voor onze klanten werken.

Wil je graag een front-end developer inhuren via SharpMinds? Neem dan gewoon contact met ons op.

Een developer voor jouw front-end technologie

De basis voor front-end development is natuurlijk HTML-development. HTML, kort voor HyperText Markup Language, is de fundamentele bouwsteen. Doordat dit zo bekend is, is het ook populair onder front-end developers. Ben jij dus opzoek naar een solide structuur en inhoud voor jouw website? Onze HTML-developers blinken uit in het creëren van schone, semantische en toegankelijke HTML-code die voldoet aan de industriestandaards en zorgen voor compatibiliteit over verschillende browsers en apparaten.

Een andere technologie die niet genegeerd kan worden is CSS-development. CSS, of Cascading Style Sheets voegt visuele aantrekkingskracht toe aan webpagina’s. Het stelt ons in staat om de lay-out, kleuren, lettertypen en andere stilistische elementen tot leven te brengen. Wij vinden de CSS-experts die de nieuwste technieken en frameworks gebruiken om prachtige, responsieve en gebruiksvriendelijke interfaces voor jou te creëren.

Natuurlijk wil je uiteindelijk ook dat deze visuele opmaak en structuur interactief wordt en voorzien van functionaliteiten. Dan kom je uit bij de laatste software uit dit rijtje; JavaScript. Een krachtige programmeertaal die jouw webpagina of applicatie tot leven brengt met animaties, formuliervalidaties en verbazingwekkende functionaliteiten. Dus wil jij de gebruikersbetrokkenheid van jouw webpagina of applicatie vergroten? Wij vinden de getalenteerde Javascript developers om jouw ideeën tot leven te brengen.

Naast deze basis technologieën zijn er natuurlijk veel verschillende Webframeworks die ontwikkelaars helpen structuur aan te brengen in hun websiteapplicaties en zonder veel gedoe extra functies toe te voegen. Benieuwd naar hoe front-end frameworks kunnen helpen om jouw ontwikkelingsproject te versnellen? Kijk snel hoe wij je ook kunnen helpen met Ruby, Vue en Angular development.

Kies jij voor front-end developers van SharpMinds?

Wanneer je kiest voor SharpMinds, krijg je toegang tot een pool van zeer bekwame en toegewijde front-end developers. Onze teamleden blijven up-to-date met de nieuwste trends en technologieën in front-end developing, zodat jouw projecten worden ontwikkeld met behulp van de nieuwste technieken en beste praktijken.

Door te kiezen voor SharpMinds voor jouw front-end ontwikkelingsbehoeften, kun je het volgende gegarandeerd verwachten:

  • Bekwame en ervaren ontwikkelaars die bedreven zijn in onder andere HTML, CSS en JavaScript.
  • Naleving van industriestandaarden, beste praktijken en cross-browsercompatibiliteit.
  • Uitstekend projectmanagement.
  • Schaalbare oplossingen afgestemd op uw specifieke behoeften.

Front-end developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!

Onze werkwijze

Bij SharpMinds streven wij altijd naar een langdurige samenwerking. Door de front-end developers een fijne en uitdagende werkplek te bieden, zullen zij niet alleen langer blijven werken voor een bedrijf, maar ook beter presteren. Deze win-win situatie creëren wij door te werken met projectmanagers. Zij fungeren als jullie ogen en oren op afstand. Zij houden niet alleen in de gaten of de developers nog tevreden zijn, maar ook of jullie dit als klant nog zijn. Zij sturen bij waar nodig en met bijna 20 jaar ervaring kunnen wij altijd ondersteunen en adviseren als dit gewenst is.