SharpMinds

Android developers

Heb je ook problemen met het vinden van de juiste Android developer voor jouw team? Als jouw bedrijf zich specialiseert in mobiele app-ontwikkeling, begrijp je ongetwijfeld het belang van ervaren Android developers. Deze experts zijn essentieel voor het omzetten van jouw visie naar functionele en gebruiksvriendelijke Android-apps. Naast het implementeren van nieuwe functies en het oplossen van bugs, zijn ze in staat om de algehele prestaties van je app te verbeteren. Maar het vinden van de juiste Android ontwikkelaar voor jouw project kan een uitdaging zijn. SharpMinds je bijstaan bij het aannemen van de perfecte match. Ben je benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen bij het inhuren van de juiste Android developer?

Waarom kiezen voor de SharpMinds aanpak?

Toegang tot gecertificeerde Android developers met actuele kennis
Flexibel op- en af schalen
Samen werken binnen de Europese tijdszone voor gemakkelijke communicatie en probleemoplossing
No cure, no pay ondersteuning in HR en recruitment
De software is jouw eigendom

Op zoek naar Android development? Wij hebben de oplossing!

Als je op korte termijn een geschikte ontwikkelaar nodig hebt, zoek dan niet verder. Bij SharpMinds zijn wij er van overtuigd dat talent niet stopt bij de landsgrenzen. Met nearshore outsourcing vinden wij de geschikte Android developer voor jouw project. Met vestigingen in Portugal, Oekraïne en Bosnië Herzegovina kunnen wij niet alleen snel jouw capaciteit uitbreiden, maar zorgen voor korte communicatie lijnen. Met maximaal één uur tijdsverschil is directe communicatie en probleem oplossing mogelijk. Bovendien werken wij alleen met dedicated developers. Zo kunnen developers zich volledig focussen op jouw project en echt onderdeel uitmaken van jouw team. Jij stuurt zelf direct de developers aan op inhoud. Wij bieden HR-ondersteuning ter plaatse, zodat zowel jij als de developer tevreden zijn en blijven.

Wat ons onderscheidt?

Twee decennia ervaring

SharpMinds komt voort uit een SAAS organisatie die complexe verloningsoftware ontwikkelt. Wat begon als een oplossing uit eigen behoefte is uitgegroeid naar een zelfstandig bedrijf met meer dan 150 developers. Dankzij onze twee decennia ervaring hebben we expertise opgebouwd in het opzetten van remote developmentteams. Of je nu op zoek bent naar Android developers, UX/UI designers, Back-end developers, Cloud Engineers of Testers wij ondersteunen met breed inzetbare teams en kennen de eventuele valkuilen.  
Dit is waarom wij ons alleen op nearshore en exclusief op Nederlandse techbedrijven richten. We kennen de Nederlandse werkcultuur als geen ander en screenen al onze Android developers vooraf om te zien of ze bij jouw bedrijfscultuur passen. Ons gehele HR- en wervingsproces is er op gericht op jou tijd te besparen en het risico op mismatches te minimaliseren.

Maatwerk

Wij hebben niemand op de bank zitten. Wij zoeken kandidaten specifiek voor het profiel dat jullie nodig hebben. In een eerste kennismaking analyseren we daarom grondig of onze oplossing geschikt is voor jouw organisatie en de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt. We bekijken de huidige ontwikkelingsfase en toekomstplannen. Als blijkt dat het inhuren van externe Android developers de juiste oplossing is, plannen we een technische bijeenkomst. Hierin bespreken we grondig jouw bestaande ontwikkelingsteam en de noodzakelijke profielen om het team aan te vullen.

Zelf de controle

Zodra onze recruiters een geschikte kandidaten vinden screenen zij deze vooraf. Hierbij kijken ze zowel naar de technische hard skills als de voor jullie belangrijke soft skills. Een selectie van kandidaten stellen wij voor. De beslissing om een Android developer aan te nemen ligt uiteindelijk altijd bij jou. Dit alles doen wij op een no cure, co pay basis. Je betaald dus pas zodra een kandidaat is aangenomen en begint met werken.

Volledige Ondersteuning

Onze diensten gaan verder dan enkel het werven en selecteren van jouw nieuwe Android developer. We streven naar een naadloze integratie van externe developers in jouw bedrijf. Door nauwe samenwerking met jouw projectmanagers, HR-teams en bestaande developmentteam, kunnen we de ontwikkeling afstemmen op jouw visie, merkidentiteit en doelstellingen. Langdurige samenwerkingen staan centraal in onze aanpak. Op die manier kunnen de developers echt deel uitmaken van jouw interne team en blijft hun kennis behouden. Dit realiseren we door middel van effectieve communicatie en een projectmanager ter plaatse. De project manager fungeert als jouw externe aanspreekpunt gedurende de samenwerking. Zij zorgen voor een vlotte samenwerking en tevredenheid. Dit doen ze door ondersteuning te bieden in de vorm van Engelse lessen, het organiseren van tussentijdse evaluaties, het creëren van goede werkplekken, leuke extra uitjes, begeleiding bij onboarding en het bieden van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Android developer inhuren? Laat SharpMinds je helpen!