SharpMinds

HomePartnership

SharpMinds Partnership Programma

Wil jij jouw huidige dienstverlening in de IT-sector uitbreiden? Dan is het SharpMinds Partnership Programma misschien wel iets voor jou. Door deel te nemen aan dit programma wordt jij onderdeel van het SharpMinds netwerk en kun jij onze remote developmentteams aanbieden aan jouw klanten. Of je nu al een uitgebreid netwerk hebt binnen de IT of in staat bent potentiële klanten voor ons te vinden ons programma biedt extra mogelijkheden voor jou. Ben je klaar om de volgende stap te zetten en je aan te sluiten bij ons Partnership Programma?

Welkom bij het SharpMinds Parnership Programma

Al 18 jaar voorzien wij Nederlandse IT-bedrijven van remote developmentteams vanuit onze kantoren in Portugal, Oekraïne en Bosnië Herzegovina. Wij zijn dan ook niet onbekend in de wereld van development. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige remote developmentteams die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten.  Als reseller van SharpMinds krijg je toegang tot ons uitgebreid netwerk van ervaren developers. In een flexibele samenwerkingsstructuur zorgen wij dat onze dienstverlening naadloos aansluit op jouw bedrijfsmodel. .Zo kunnen wij samen de groeiende vraag naar developmentcapaciteit aanpakken en jouw klanten voorzien van de oplossingen die ze nodig hebben.

Wat is het SharpMinds
Partnership Programma?

Bij SharpMinds geloven we in samenwerking en synergie. Met ons Partnership Programma krijgen bedrijven en individuen de kans om deel uit te maken van ons succesverhaal als reseller. Als partner krijg je de mogelijkheid om onze gespecialiseerde softwareteams te promoten en te leveren aan klanten, met ondersteuning van SharpMinds.

Als partner van SharpMinds profiteer je van:

  • Een extra inkomsten generator: Binnen het SharpMinds Partnership Programma genereer je eenvoudig en effectief een extra inkomstenstroom. Door onze gespecialiseerde softwareteams te promoten en te leveren aan jouw klanten, creëer je een extra inkomstenbron en kun je jouw bestaande dienstverlening uitbreiden.
  • Ondersteuning en Faciliteiten: Wij bieden jou alle tools die nodig zijn om SharpMinds zo goed mogelijk te resellen. Daarnaast zorgen wij voor duidelijke processen voor facturatie, onze dienstverlening en transparante vergoedingen.
  • Langdurige Samenwerking: Ons businessmodel is gericht op langdurige samenwerkingen. Zo kunnen wij een stabiele basis bieden voor jou, de developers en jouw klanten in hun bedrijfsgroei.

Hoe het werkt

1.Klantenwerving

Als reseller benader je potentiële klanten of introduceer je onze dienstverlening binnen jouw netwerk. Wij zorgen ervoor dat je voldoende kennis hebt om onze diensten effectief te presenteren aan jouw klanten.

2.Samenwerking met Klanten

Wanneer een klant interesse toont in onze dienstverlening, gaan we gezamenlijk op bezoek. We bekijken of er een goede match is met onze diensten en stellen een kandidaatprofiel op. Onze recruiters gaan vervolgens op zoek naar geschikte kandidaten die aan deze profielen voldoen.

3.Accountmanagement

Zodra een geschikte kandidaat is gevonden en aan de slag gaat voor jouw klant, blijf jij het aanspreekpunt binnen Nederland. Wij voorzien een Project Manager als aanspreekpunt voor jouw klant op locatie. Voor account management werken jullie rechtstreeks samen.

4.Ondersteuning vanuit SharpMinds

Naast het samenwerken in accountmanagement ondersteunen wij in opstellen en wijzigen van overeenkomsten en het naleven van privacy- en compliance voorschriften. Bovendien bieden wij de software teams faciliteiten zoals kantoorruimte, tijdregistratie, hardware, communicatie-infrastructuur, HRM-diensten en administratieve ondersteuning om zo de beste toegevoegde waarde te bieden aan jouw klanten.
Klantenwerving
Samenwerking met Klanten
Accountmanagement
Ondersteuning vanuit SharpMinds

Vergoeding en Facturatie

Vergoeding
Je ontvangt een vergoeding voor de door jou geleverde diensten, berekend op basis van overeengekomen tarieven.

Betaling
Betaling voor de verrichte werkzaamheden gaat direct van de klant naar SharpMinds, met een snelle verwerking van jouw vergoedingen.

Transparantie
We hanteren duidelijke processen voor facturatie en vergoedingen. Zo ben jij altijd op de hoogte bent van jouw inkomsten.

Community

Onze partners zijn voor ons belangrijk. Daarom willen wij jou zo goed mogelijk ondersteunen. Dit begint allemaal bij een onboarding. Hierbij ga je kennis maken met het gehele team. Zo leer je niet alleen het team in Nederland kennen, maar ook de collega’s waarmee je op afstand gaat werken. 

Verder vinden wij het belangrijk dat je, je onderdeel voelt van onze community. Daarom krijg je niet alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van al onze kantoren wereldwijd gebruik maken om te werken, maar wij zorgen voor leuke events.

Partner profiel

Als onderdeel van ons netwerk zie je SharpMinds als een waardevolle uitbreiding van jouw huidige dienstverlening in de IT-sector. Of je nu al een uitgebreid netwerk hebt binnen de IT of in staat bent potentiële klanten voor ons te vinden, jouw integriteit en betrokkenheid bij het vertalen van onze werkwijze zijn van onschatbare waarde. Verder wordt kennis van werving en selectie zeer gewaardeerd. Dit kun je als een extra troef inzetten om de perfecte match te vinden tussen onze talenten en de behoeften van onze klanten.

Wil jij deel uitmaken van ons Partnership Programma en samen groeien? Meld je dan vandaag nog aan en ontdek de voordelen van een samenwerking met SharpMinds!

Wil jij je aansluiten bij het SharpMinds Partnership Programma?

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lennaert Groen
🇳🇱 Co-Owner SharpMinds
“Ik vertel je graag meer over onze werkwijze!”