SharpMinds

HomeLocatiesSharpMinds Peru

SharpMinds Peru

Vanuit de kleurrijke miljoenenstad Lima staat SharpMinds Peru voor je klaar om een ijzersterk remote developmentteam samen te stellen. Ons gepassioneerde team gaat graag de uitdaging aan om de meest geschikte developers te vinden voor jouw project.

Welkom in Lima, onze levendige en kleurrijke hoofdstad

Lima is een plaats waar trends samenkomen en waar op iedere hoek van de straat Peru is gerepresenteerd. De stad wordt gecreëerd door haar inwoners en hun levendige cultuur. Lima is de enige hoofdstad in Zuid-Amerika die uitkijkt op de zee. Met haar rijkdom die is overgebleven uit de koloniale tijd is het de gastronomische hoofdstad van Latijns Amerika. In Lima is alles constant in beweging en zelfs het verleden wordt constant herontdekt. Lima biedt een buitengewone range aan emoties, sensaties, kleuren en smaken. Bezoek de indrukwekkende kathedraal, vlieg over de oceaan, geniet van de fotogenieke zonsondergang of van de ongeëvenaarde keukens en krijg een uitstekende ervaring van de stad.

Wij gaan elke uitdaging aan,
laten we samen groeien!

Ons SharpMinds kantoor is gevestigd in Miraflores. Door de vele culturele events in theaters, bioscopen en kunstgalerijen is Miraflores een van de grote touristische trekpleisters. Dit komt mede door de ligging aan zee en de aanwezigheid van de Huaca Pucllana. Dit is een pre-Inca temple en een van de weinige archeologische opgravingen die nog gevonden kunnen worden in Lima. In Peru vind je gekwalificeerde developers die een goede partner zijn om samen mee te groeien. We houden van een uitdaging en onze kenwaarden; ambitie, betrouwbaarheid en plezier, hanteren we dan ook elke dag. Wij maken jouw doelstelling de onze en dat is hoe we succesvol zijn.

Maak kennis met ons team in Peru

Wil jij je team uitbreiden met onze developers? Ik kom graag in contact!

"*" geeft vereiste velden aan

Je naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marcela Mendoza
🇵🇪 CEO
“Verhoog je developmentcapaciteit sneller door een dedicated remote team in te huren!”